Şimdi Ara

Meizu Note 8 64 GB (Meizu Türkiye Garantili) 1.299,90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
13.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefon geldi. Eşime aldım. Performans olarak yeterli. İşlemciden dolayı herhangi bir kasma vb. yok ama xz1 ile kıyaslayıncı geride olduğu belli oluyor. Mesela fotoğrafı çekiyor ama işlemesi sanırım işlemciden dolayı bir saniye veya az xz1 e göre geç kalıyor gibi ama önemli değil bence. Ekran ve parmak izi iyi eksiklik hissetmedim. Yüz tanıma var ama özel donanımı olmadığı için yavaş. 1300 tl için kamerası çok iyi. Ön kamera balık gözü yapıyor biraz onun dışında sorun yok. Pil daha yeni aldığımız için belli değil. Ayrıca 5ghz desteği de olsa iyiydi o fark ediyor mesela xz1 ile. Sonuçta 1300 tl ye 4/64 kombinasyonu olarak resmi garantili bir telefon için iyi, rahatlıkla tercih edilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    World sanırım geçwn yıl efsane kampanyayla ilk defa nfc kullanımına 100 tl puan vermişti, onu da migros hediye kartına yükletip yıl içerisinde kullanmıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevahiroglu C kullanıcısına yanıt
    sipariş vermiştim geçen gün. Bu yazınızı gördüm ve biraz araştırdıktan sonra iptal ettim. Kız kardeşime alacağım ve bundaki yazılım sorunları ile uğraşamaz
    kendisi de delirir beni de deli eder Büyük ihtimalle mi 8 lite alacağım. Ya da 1600 Tl bandına kadar önerisi olan varsa bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: batyaz

estağfurullah sayın hocam.siz bizim en kıdemli arkadaşımızsınız.

(Vikipedi'dan alıntı) yani Near Field Communication ve Türkçe ismiyle Yakın Alan İletişimi, yeni nesil bir kablosuz iletişim teknolojisidir. NFC teknolojisi temelde, NFC standartlarına uyumlu elektronik cihazlar arasında yakın mesafeli haberleşmeyi sağlar.

Biz de bunu bankaların kampanyalarında, uyumlu POSlarda kullanarak çip para kazanabiliriz.
    +akbil yüklemesi yapabilirsiniz (sadece telefonunuzla)
  • hakan, sen mi nfc'yi bilmiyorsun? geç bu işleri yav
  • bende çinden aldım.122$ umarım yazılım vs sorunları ile uğraşmayız.
  • muhammet atış M kullanıcısına yanıt
    Gümrük olayını nasıl halledeceksiniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MakineMaden

Gümrük olayını nasıl halledeceksiniz hocam?
    ben gürcistana gönderttim.orada arkadaş var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.