Şimdi Ara

MEİZU X8 ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
13
Favori
57.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlısı olsun. Ben aşağıda linkini verdiğim ürünü aldım, memnunum.

Meizu X8 M6T M5S Kılıf Şeffaf Silikon + Nano Glass Kırılmaz Cam 60,90 TL yerine 26,90 TL
    urun.n11.com
    Meizu X8 M6t M5s Kılıf Şeffaf Silikon + Nano Glass Kırılmaz Cam - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/meizu-x8-m6t-m5s-kilif-seffaf-silikon-nano-glass-kirilmaz-cam-P80419087

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cihazdaki yazılımsal sorunlar devam ediyormu dokunmatik bildrim gibi
  • Ekranın kolay çizildiği yorumları gerçekten doğru mu?

• selamun aleyküm cümleten, ben de Meizu X8 alarak aranıza katıldım. Ancak bir-iki sorunum var. İlk olarak halihazırda uzun süredir oynadığım bir oyun var Age Of Magic. Bu oyundaki ilerlemiş hesabıma Google Play Oyunlar aracılığıyla erişiyordum. Ama meizu da google play games çalışmıyor. Bu sorunla karşılaşan, bu sorunu çözen var mı? Bir de sistem güncellemesi yapınca Meizunun kendi mesajlaşma uygulaması gitti Google ın Mesajlar uygulaması geldi. Meizunun mesajlaşma sistemine nasıl dönerim. Bilenler lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: gknkgn

selamun aleyküm cümleten, ben de Meizu X8 alarak aranıza katıldım. Ancak bir-iki sorunum var. İlk olarak halihazırda uzun süredir oynadığım bir oyun var Age Of Magic. Bu oyundaki ilerlemiş hesabıma Google Play Oyunlar aracılığıyla erişiyordum. Ama meizu da google play games çalışmıyor. Bu sorunla karşılaşan, bu sorunu çözen var mı? Bir de sistem güncellemesi yapınca Meizunun kendi mesajlaşma uygulaması gitti Google ın Mesajlar uygulaması geldi. Meizunun mesajlaşma sistemine nasıl dönerim. Bilenler lütfen yardım
    Menüde hala çince olan yerler var mı

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Bir iki alt menülerde tek tük te olsa Çince ve İngilizce yerler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özer8376 -- 21 Temmuz 2019; 11:18:57 >
    çince değil de bi kaç yerde çeviri hatası var Mesela "Arama kaydınü sil" diyor. Ben sadece buna rastladım mesela. Başka herhangi bir Çince veya İngilizce yer görmedim

• arkadaşlar sipariş verme aşamasına geldim ancak bu ışık süzmesi olayı üzer mi ? 2-3 sene kullanmam gereken bir cihaz.
  • arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum ama pil yüzdesini göstermemesi ve kendi rehberi mesajlar uygulaması olmaması canımı sıktı bu sorunlar nasıl düzelir mi nasıl halladebilirim?
  • qazwsx1234567890 Q kullanıcısına yanıt
    ben siparişi geçtim hocam. yanına bir de mi band 4 ekledim deneyimlerimi yazarım.
  • qazwsx1234567890 Q kullanıcısına yanıt
    Google Mesajlar uygulamasını kullanıyor ki kendininkinden daha güzel zaten. Pil yüzdesi %30'dan düştükten sonra durum çubuğunda görünür, diğer durumlarda görmek isterseniz bildirim çubuğunu indirirsiniz.
  • teşekkürler cevaplar için. takipteyim hocam deneyimlerini paylaş bizimle
  • gknkgn G kullanıcısına yanıt
    Benim telefondaki çince ve ingilizce olan yerler;

MEİZU X8 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özer8376 -- 22 Temmuz 2019; 23:57:30 >
  • Beyler note 9 aldım ben de aynıdır diye soruyorum

Tel ekranı kapamayı ve ses açıp kısmayı tuşlar harici halletme şansımız var mı?

Durum çubuğunu aşağı çekince bunları ekleme şansım var mı o bölgeye

• ucuz etin yahnisi yavan oluyor arkadaşlar. cihazın performansı pek parlak değil. bizi maddiyat yüzünden bu cihazlara itenler utansın.
  • zifiri34 kullanıcısına yanıt
    Yazılım hocam yazılım, telefonun donanım olarak eksik diyebileceğim bir parçası yok gibi ama yazılım kısmı zayıf.
  • espial kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Yazılım donanımdan önce geliyor.
  • Kupon vs ile en uygun nereden alınır arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: zifiri34

ucuz etin yahnisi yavan oluyor arkadaşlar. cihazın performansı pek parlak değil. bizi maddiyat yüzünden bu cihazlara itenler utansın.
    Kamera ve sosyal medya kullanımı için anneme düşünüyorum hocam bu konular için bile yetersiz midir?

yeterli olur hocam. cihazın tasarım, malzeme kalitesi ve kamera olarak hiç bir sorunu yok. sadece yazılımsal destek cihazın tam performans vermesinin önüne geçiyor. yazık günah donanım-kamera-batarya yapılmış ama yazılımsal buglar vs. kötü bir izlenim bırakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.