Şimdi Ara

Meizu X8 incelemesi | Fiyat/performans telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Meizu'nun ülkemizde piyasaya sürdüğü yeni telefon modellerinden X8, fiyat/performans iddiasıyla öne çıkıyor. 1900TL'lik fiyatı kapsamında Snapdragon 710 platformundan güç alan ve 2000TL altı fiyat aralığında sunduğu performans ile yeni nesil rakiplerine karşı iddialı gelen telefonu sizler için inceledik.

• Merhaba,

Yorumunuz ne yazık ki hatalı ve ithamlı.

Her videomda olduğu gibi bu inceleme de tarafsızdır.

Ben tabloyu hazırlarken, üreticilerin ülkemiz için bizzat belirlediği resmi satış fiyatlarını baz aldım.

Herhangi bir eksiği yok, fiyatlar markaların tavsiye ettiği son kullanıcı fiyatlarıdır.

Teşekkürler.
    Erdi incelemelerin çok güzel ama çok pozitifsin. Yani çok nadir görüyorum Bi telefonu kötülediğini ki o da hemen arkasından bu fiyata bu oluyor ancak diyerek geçiştiriyorsun. Bi kere kamerası dandik demedin Bi telefona. Bu para buna verilmez demedin. Bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama sanki övmek için inceliyorsun.
    Gm9 pro varken ben buna para vermem açıkçası. Dxomark puanı amiral gemileriyle rekabet eden ve sd660 gibi 710a çok yakın bir işlemciyle gelen üstelik de ne kadar birleştirme de olsa yerli olan bir telefon 1500lirayken üstüne 400 lira verilip kamerası kötü ama biraz performans artışı olan Bi telefon almanın mantığı yok Gibi. Tabi herkesin telefonda aradığı şey başka karışamam.
  • Distribütör garantili en ucuz Snapdragon 710'a sahip model.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi Bey, Meizunun 710'lu diğer telefonu olan Meizu 16'da vodafone hatlarla 4.5G ile data aktarımında 4.5G'yi kullanamadığı konuşuluyor bu konunun gerçeklik payı nedir?

• Erdi Özüağ "pubg mobile" de dehşet hızlı loot yapıyorsun. :)

• 1770 liraya aldık iyi mi ettik kötü mü telefon elimize geçince anlayacağız.
  • Şuan bu telefonla mi 8 lite arasında kaldım tabiki işlemci olarak bu cihaz önde olsa da bir anne telefonu olacağını ve aksesuarlarını vs düşününce bizim valide için miui n daha verimli olacağını düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Sadece distribütör değil, ithalat garantililer de dahil, Türkiye'de bir garantiye sahip en ucuz SD710 telefon ve sadece işlemci değil, diğer yönlerden de iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yucelugr kullanıcısına yanıt
    Flyme, arayüz olarak MIUI'den daha basit ve hızlı. Babama da bu yüzden 2 seferdir Meizu alıyorum.
  • Bir de video izleyecek interneti olmayanlar içib videoda konuşulanları cümle cümle habere yazsanız keşke...

• İnceleme için teşekkürler Erdi. Video kaydında 4k ve ağır çekim olmaması da bir eksiklik, almayı düşünenler için bilgi olsun.
    Onun dışında iyi bir cihaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yucelugr kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz anne telefonu olduğunu düşünmüyorum. Anne baba telefonu dediğimiz cihazlar. 400 serisi kullanır. Mediatek p60 aşasını kullanır. Bu cihazı alıp çatır çutur oyunda oynarsınız, diğer işlerinizide görürsünüz.

• login35 kullanıcısına yanıt
    Operatör kaynaklı sorundur o. Telefonda 4G kullanılıyor neticede.

• Telefon güzel, segmenti dolayısıyla rakiplerinden bir nebze daha iyi fakat inceleme de hoşuma gitmeyen bir detay var. Kıyaslama tablosuna koyduğunuz modeller kısıtlı ve bir çoğunun fiyatı şişirilmiş olarak ortaya konulmuş. Şöyle de diyebiliriz, cihazların piyasada ki yüksek fiyattan satılan yerler baz alınmış, bu da incelemenin tarafsızlığına gölge düşürmüş.
  • espial kullanıcısına yanıt
    Nerden aldıb

• quote:

Orijinalden alıntı: sayi77

İnceleme için teşekkürler Erdi. Video kaydında 4k ve ağır çekim olmaması da bir eksiklik, almayı düşünenler için bilgi olsun.
    Onun dışında iyi bir cihaz.
    Merhaba,

Videoyu izlemediniz, ya da belki atlayarak izlediniz sanırım.

Meizu X8, 4K video kaydı yapıyor, seçenek olarak ağır çekim video özelliği de var.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Telefon güzel, segmenti dolayısıyla rakiplerinden bir nebze daha iyi fakat inceleme de hoşuma gitmeyen bir detay var. Kıyaslama tablosuna koyduğunuz modeller kısıtlı ve bir çoğunun fiyatı şişirilmiş olarak ortaya konulmuş. Şöyle de diyebiliriz, cihazların piyasada ki yüksek fiyattan satılan yerler baz alınmış, bu da incelemenin tarafsızlığına gölge düşürmüş.
    Merhaba,

Yorumunuz ne yazık ki hatalı ve ithamlı.

Her videomda olduğu gibi bu inceleme de tarafsızdır.

Ben tabloyu hazırlarken, üreticilerin ülkemiz için bizzat belirlediği resmi satış fiyatlarını baz aldım.

Herhangi bir eksiği yok, fiyatlar markaların tavsiye ettiği son kullanıcı fiyatlarıdır.

Teşekkürler.
  • note 9 almasaydın kesinlikle meizu 16th alırdım. bence tasarım olarak piyasada ki en güzel telefon. özellikleri de bir o kadar güzel.

• Resmi olarak Türkiye'de olmayan sadece ithalatcı garantili satılan fiyatı burada yazmakta ne bileyim komik yani. Sonuçta diğer modeller ile kıyasladığınızda gerçek gümrük,teknik servis ve birçok etkenleri eklemiş oluyorsunuz. Ama ithalatçı rakamı yazmak cidden anlamsız geliyor bana.

• Teşekkürler Ellerinize sağlık :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.