Şimdi Ara

Mekanda Garsondan Hesabı İsterken Ne Diyor sunuz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu müşteriler garsonlardan daha kibar oluyormuş, ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

ben o değilde hangi mekanda garson getiriyor hangi mekanda kasaya biz ödeyecegiz bunu ayırma yöntemi var mi ?

+1 bunu galiba baskasini takip edip o nasil yapiyor diye izlemek sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

ben o değilde hangi mekanda garson getiriyor hangi mekanda kasaya biz ödeyecegiz bunu ayırma yöntemi var mi ?

Dün gittiğimiz yerde duvarlarda kagit asiliydi hesabi garsondan isteyin diye mekan Sincan :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Hopes.

Elle yazar gibi yaparak

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Pis kapitalizmin yeterince yükünü garsona bindirmişiz zaten. Müşterileri ise bu çürümüş kapitalizme uymak zorunda bırakan bir yönetim silsilesi var. Biz orada yiyip içerken adamın sıcak soğuk dinlemeden etrafımda koşturması bile canımı sıkıyor. Servis açılıp da siparişler geldiğinde ben oturuyorum, o çalışıyor; bn utanıyorum. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum ilgilendiği için. Boşları almaya geldiğinde elimden geldiğince elden ele yardım ediyorum, masayı silerken küllükleri peçetelikleri kaldırıyorum. "Evet efendim, tabi efendim" diye kahrolası kapitalizmin hitabet safsatalarını duymak canımı sıkıyor. Ben kimsenin efendisi değilim, hiçbir varlık da benim efendim olamaz.

Bir yandan patron otoritesi, bir yandan da artiz oğlu artiz tipler, üç kuruş verdi diye kendini efendi sananlar, çayını kahvesini bir türlü beğenmeyenler, taksit taksit istekte bulunan dengesizlerle uğraşması benim canımı sıkıyor; onun canını nasıl sıkmaz..

İş böyle olunca en azından hesap için kasaya kadar yürüyebilirim.

olm sen şaşırdınmı altı üstü hesap isticen pesimist misin lan sen

• Hesabı alabilir miyiz

• Ben bazen ustam borcumuz nedir diyorum bazense garsooon hesabi alabilirmiyim sana zahmet

• Hesabi alabilir miyiz

• Hiç öyle lüks bir yere gitmedim.Genelde ben gider kasaya hesabı öderim ^^
  • Hesabı alabilir miyim

• şefim-hocam bakarmısın

mekan farketmez
  • garson hesap
  • kaarşiiiim hesabı getir bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Pis kapitalizmin yeterince yükünü garsona bindirmişiz zaten. Müşterileri ise bu çürümüş kapitalizme uymak zorunda bırakan bir yönetim silsilesi var. Biz orada yiyip içerken adamın sıcak soğuk dinlemeden etrafımda koşturması bile canımı sıkıyor. Servis açılıp da siparişler geldiğinde ben oturuyorum, o çalışıyor; bn utanıyorum. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum ilgilendiği için. Boşları almaya geldiğinde elimden geldiğince elden ele yardım ediyorum, masayı silerken küllükleri peçetelikleri kaldırıyorum. "Evet efendim, tabi efendim" diye kahrolası kapitalizmin hitabet safsatalarını duymak canımı sıkıyor. Ben kimsenin efendisi değilim, hiçbir varlık da benim efendim olamaz.

Bir yandan patron otoritesi, bir yandan da artiz oğlu artiz tipler, üç kuruş verdi diye kendini efendi sananlar, çayını kahvesini bir türlü beğenmeyenler, taksit taksit istekte bulunan dengesizlerle uğraşması benim canımı sıkıyor; onun canını nasıl sıkmaz..

İş böyle olunca en azından hesap için kasaya kadar yürüyebilirim.

Hocam takma bu kadar genelde kekolar garsonluk yapiyo zaten.

• up up
  • ziyim rilibala ıbaseH
    Diyorum ben

• zorro gibi yapıyorum
  • Elimi masaya vurarak ulan garsoooon hesabı getir diyorum. Hesabı ödeyip şimdi uza diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Elimi masaya vurarak ulan garsoooon hesabı getir diyorum. Hesabı ödeyip şimdi uza diyorum.

Nedensizce güldüm
  • Korkuyorum yakında millet konuşmayı unutacak. Bu ne asosyallik. Sanki milyon dolarlari var lüx bi restourantta yemek yiyomuş gibi hesabı dert ediyo.

Alt tarafi bi tavuk dürüm bi ayran ne abi borcumuz diyecen la

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.