Şimdi Ara

Mekanda Garsondan Hesabı İsterken Ne Diyor sunuz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Garson bizim masaya attırıver diyorum anlıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Garson bizim masaya attırıver diyorum anlıyorlar

İnşallah birgün yanlış anlamazlar

• hesabı rica edebilir miyiz diyorum
  • Şşt Sincap ?

Getirsene bizim.hesabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Pis kapitalizmin yeterince yükünü garsona bindirmişiz zaten. Müşterileri ise bu çürümüş kapitalizme uymak zorunda bırakan bir yönetim silsilesi var. Biz orada yiyip içerken adamın sıcak soğuk dinlemeden etrafımda koşturması bile canımı sıkıyor. Servis açılıp da siparişler geldiğinde ben oturuyorum, o çalışıyor; bn utanıyorum. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum ilgilendiği için. Boşları almaya geldiğinde elimden geldiğince elden ele yardım ediyorum, masayı silerken küllükleri peçetelikleri kaldırıyorum. "Evet efendim, tabi efendim" diye kahrolası kapitalizmin hitabet safsatalarını duymak canımı sıkıyor. Ben kimsenin efendisi değilim, hiçbir varlık da benim efendim olamaz.

Bir yandan patron otoritesi, bir yandan da artiz oğlu artiz tipler, üç kuruş verdi diye kendini efendi sananlar, çayını kahvesini bir türlü beğenmeyenler, taksit taksit istekte bulunan dengesizlerle uğraşması benim canımı sıkıyor; onun canını nasıl sıkmaz..

İş böyle olunca en azından hesap için kasaya kadar yürüyebilirim.

İlginç bir şekilde, katılıyorum. Kendimi küçümsediğimden veya başka bir şeyden değil ama, nerden bakarsan bak kaç yaş küçüğüm ben adamdan. Bu şekilde davranılmasını bile istemiyorum ki.

• Hocam hesap

• Hesabı alabilir miyim diyorum
  • Yakında tuvalette g.tünüzü hangi stilde siliyorsunuz diye konu açılırsa şaşırmıcam.
  • Up beyler yararli konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkabaca

kolum dirsekten 110 derece kırık bi şekilde, baş parmağım hariç diğer 4 parmağım alttan ilk boğumlarından kıvırıyorum. Sonra elimi saat 12-6 yönünde (ileri geri) oynatarak, yakışıklı hesap lütfen diyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.