Şimdi Ara

Mekanik Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ucuz yollu mekanik klavye alcak olsam Motospeed CK104 alırdım heralde.Geçen bi youtube kanalında incelemsine denk geldim (bulabilsem atacaktım) çeşitli modları var (ortalama olarak kaç mod var bilmiyorum).
  • bu lınktekı klavye ınsanı zorluyor ozellıkle genıs klavyelere alıskınsanız

bır tanıdıgınız varsa yada deneyebılecegınız bır yer varsa deneyın
    ozellıkle ellerınız buyukse ıskence cekersınız
  • Forumun ikinci el bölümünden; düzgün,temiz,sorunsuz,kutulu, varsa da fatural ıve garantili şekilde, Logitech G710 ve ya G710+ bakın derim. 150-200 TL. civarı bence en iyi seçenek bunlar olur. Hem bunların switchleri Cherry marka. G710 'un Cherry Mx Blue. G710+ 'ın Cherry Mx Brown switch. Kendim şuan G710 kullanıyorum. Gayet sağlam. G710 TR değil yalnız. Çünkü TR 'de satışı olmadı. Amazon 'dan alıp satanlar oluyor genelde. Motospeed CK104 nasıldır bilemem. Videolarda gördüğümüz kadarı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Forumun ikinci el bölümünden; düzgün,temiz,sorunsuz,kutulu, varsa da fatural ıve garantili şekilde, Logitech G710 ve ya G710+ bakın derim. 150-200 TL. civarı bence en iyi seçenek bunlar olur. Hem bunların switchleri Cherry marka. G710 'un Cherry Mx Blue. G710+ 'ın Cherry Mx Brown switch. Kendim şuan G710 kullanıyorum. Gayet sağlam. G710 TR değil yalnız. Çünkü TR 'de satışı olmadı. Amazon 'dan alıp satanlar oluyor genelde. Motospeed CK104 nasıldır bilemem. Videolarda gördüğümüz kadarı var.

Aslında ikisi de G710+, klavyenin altına bakabilirsiniz.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Mekanik Klavye

• quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Mekanik Klavye

Allah Allah, işe bak. Ben de G710 Blue Switch kullanıyorum üstte G710 yazıyor düz altta G710+

Mekanik Klavye

Mekanik Klavye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEKANİK KLAVYE ÖNERİN
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum sizde niye öyle. Ama benim bildiğim blue switchte +işareti olmadığı. Size attığım resmi Youtube da bir incelemeden aldım. Benim klavyede de + işareti yok. Belki seri farkıdır bilemem. Bir bakın bakalım belki + işareti olan da vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.