Şimdi Ara

Mekanik Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyi günler konu başlığındada görüldü üzere RGB mekanik klavye almayı düşünüyorum ama piyasada bir çok ürün var ve kararsız kaldım bütcem 400 sizin önerileriniz nelerdiz şuanlık aklımdaki marko model rampage hydra rgb r6 şimdiden teşekkürler önerileniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meqas11 -- 6 Şubat 2020; 20:12:19 >

• ilk klavyen mi olacak? Eğer öyle ise test etmeden almamanı tavsiye ederim. parmaklarının büyüklüğü dahil klavye seçiminde önemlidir. tuşlar arası mesafe, switchlerin basım gücü ve sesi, tuş takımının abs mi pbt mi olması gibi bir çok durum var. 400 tl ye hyperx alloy elite red switch seni mutlu edebilir. az daha çıkabileceksen corsair k70 mk2 alabilirsin. tabi ikinci ellerden bahsediyorum.

switch neden bu kadar önemli? double key press olmaması gerekiyor. TR'ye getirilen hyperx alloy elite red switchlerin bazılarında bazı tuşlar çift basıyordu. WD40 ya da devre temizlieyici solüsyonlar ile geçeni var fakat geçmeyeni de var. ayrıca çıkaracağı sese ne kadar tahammül edebileceksin? aile efradın ne kadar tahammül edecek bu da seçeceğin switch tipine etken olacak.
  • Şuanda R90 Orion Red switch kullanıyorum.Çok kaliteli bir klavye, malzeme kalitesi olsun, performansı olsun çok iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    180 $ Mekanik klavye önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Mekanik Kablosuz Klavye Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.