Arkadaşlar merhaba. 1 haftadır kırmızı switch bir mekanik bir klavye araştırıyorum. Forumlarda anladığım kadarıyla Gamepower ile Rampage markasına verilen para çöp oluyor onun için sağlam bir tavsiye bekliyorum sizden. Bütçem 600-700 TL. İsteklerim:
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafasökeli -- 26 Ekim 2020; 15:52:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mekanik klavye
-
-
Tıklama ömrü tepki süresi diye bahsettiğin şeyler fasa fiso bana kalırsa şundan biraz zaman önce olsa corsair k68 önerirdim sana ama 600-700 liraya bile artık üst düzey klavye alamıyoruz.
-
İşim gereği dakikada 120-130 kelime yazmam gerekiyor. Yani klavyede hız etki edecekse hissetmeme şansım yok diye düşünüyorum. Yaklaşık 15 tane mekanik klavyem var hepsi birbirinden kaliteli fakat 20TL lik bir klavyeden performans ile alakalı hiçbir farkı yok. 10 yıllık A4 tech klavyeden bir tık fazla birşey sunmuyorlar. Bu yüzden diğer arkadaşın da bahsettiği gibi tepkime süresi, tıklama ömrü falan satış politikasından başka birşey değil bence.
Apex Pro ve HyperX Alloy FPS RGB (Kailh Silver) bu iki klavye sanırım en hızlı olarak bilinen klavyeler. İkisine de sahibim ve dediğim gibi ne oyun oynarken, ne de 10 parmak testi yaparken standart klavyelerden hiçbir farkı yok. Fakat rahatlık ve hissiyat konusu farklı tabi ki.
Kriterlerinize uygun bi klavye önermek zor çünkü fiyatlar günden güne artıyor kurdan dolayı. Bütçeyi artırabilirseniz Corsair K95 veya Steelseries Apex 7 düşünebilirsiniz. Corsair'in kötü bir klavyesi yok herhangi bir diğer modelini de alabilirsiniz.
Artık satışı yok sanırım ama ikinci el bulabilirseniz Cooler Master Storm Trigger Z tüm kriterlerinize uyuyor. Yaklaşık 2 sene önce gameekstradan 350TL ye almıştım biraz toz tutması haricinde hiçbir kötü yanına denk gelmedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X