Bildirim
MEKANİK KLAVYE ALDIM SİZCE NASIL KÖTÜYSE İADE EDEYİM HİÇ ANLAMIYORUM ANLAYAN YARDIMCI OLABİLİRMİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Klavye kaliteli fakat Türkçe değil.Ama Türkçe olarak kullanabiliyorsun diye biliyorum. -
Aynı klavyeyi kullanıyorum, baya güzel ve kaliteli bir klavyedir. Ömürlük diyebiliriz. Corsairin en dandik klavyesi bile üst segmentde yer alır, diğer mekanik klavyeleri benzemez.Tuşların altı beyaz taban ile kaplandığı için bu modelde RGB ışıklandırma çok daha kuvvetlidir diğer modellere ve bir çok klavye markasına göre.
Mekanik klavyede corsair derim geçerim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pürkinator -- 10 Haziran 2017; 4:52:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: berk sarı
Aynı klavyeyi kullanıyorum, baya güzel ve kaliteli bir klavyedir. Ömürlük diyebiliriz. Corsairin en dandik klavyesi bile üst segmentde yer alır, diğer mekanik klavyeleri benzemez.Tuşların altı beyaz taban ile kaplandığı için bu modelde RGB ışıklandırma çok daha kuvvetlidir diğer modellere ve bir çok klavye markasına göre.
Mekanik klavyede corsair derim geçerim .
hocam 668 tl ye aldım sizce çok kazzık yemişmiyim? sanki biraz kazıklandım gibi geldi
birde bu klavyenin bana ne gibi bir faydası olacak led ışıklandırmadan başka ne gibi artıları var uzunca zamandır microsoft multimedya klavye kullandım bunla arasında oyunlarda baya bir fark gösterir mi birde mesela oyundan yarım saat 1 saat sonra sol elimin yüzük parmağı ile serçe parmağı ağrıyordu bu microsoft klavyeyi kullanırken hemde bir nevi onun için bunu aldım sanırım daha rahatttır umarım iyi gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysftnr333 -- 10 Haziran 2017; 5:25:48 >
-
Ben ne yalan söyliyim 400tl'ye aldım. Yurt dışından getirip satan birisinden aldım. O fiyata üst model olan k70 rgb alınabilir. İkinci el bölümünden sıfır açılmamış kutu bulabilirsiniz, hatta satan vardı diye hatırlıyorum yakın zamanda. K70 ile arasında uçurum yok, kalite aynı kalite. Sadece bir kaç multimedya ve ses açma kapama tekerleği var ekstradan. Karar size kalmış . Strafe rgb de k70 rgb de kral gibi klavyedir -
Mekanik klavye, daha hızlı ve daha rahattır normal klavyelere nazaran. Hem sesi hem tuşa basıldığında verdiği hissi severler insanlar ben dahil. Performansa çok büyük bir katkısı yoktur ama normal klavyede tuşun aktifleşmesi için en dibe kadar basarken, mekanik klavyede yarı yola gelmeden bile tul aktifleşir. Daha hızlı tuş aktifleşme süresi demek daha hızlı tepki demek, fps moba tarzında büyük artıları olur.
Microsoft multimedya klavyesi ile karşılaştırmanız bu klavyeye hakaret gibi gelebilir . Kat ve kat rahattır, hiç rahatsızlık hissi hisstemedim şuana kadar. -
quote:
Ben ne yalan söyliyim 400tl'ye aldım. Yurt dışından getirip satan birisinden aldım. O fiyata üst model olan k70 rgb alınabilir. İkinci el bölümünden sıfır açılmamış kutu bulabilirsiniz, hatta satan vardı diye hatırlıyorum yakın zamanda. K70 ile arasında uçurum yok, kalite aynı kalite. Sadece bir kaç multimedya ve ses açma kapama tekerleği var ekstradan. Karar size kalmış . Strafe rgb de k70 rgb de kral gibi klavyedir
hocam bunu ben iptal etiriyim zaten gıcık oldum en hızlı gönderiydi hala gelmedi perşembe akşam sipraiş verdim
birde normal fiyata aldm % 15 indirim olmasına rağmen
siz nerden aldınız k70rgb mi alsam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysftnr333 -- 11 Haziran 2017; 3:59:2 >
-
Hocam bu klavyenin TR satışı yok, insanlar yurtdışından getirip satıyorlar. Firmalar yurtdışından getirip hayvan gibi üstüne para koyup satıyorlar.
DH 2. el klavye forumudan o paraya rahatlıkla üst model olan açılmamış kutu k70 RGB bulursunuz ama tabi anlaşıp buluşup almak var. İnternetten bakın modeline özelliklerine şekline şemaline k70'in, hangisini beğeniyorsanız kararınızı öyle verirsiniz. Şahsen ben strafe'i daha çok beğenmiştim.
Ben letgo üzerinden bulmuştum kendiminkini, birisi yurt dışından getirmiş bir şekilde, satıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pürkinator -- 11 Haziran 2017; 13:36:44 > -
quote:
Hocam bu klavyenin TR satışı yok, insanlar yurtdışından getirip satıyorlar. Firmalar yurtdışından getirip hayvan gibi üstüne para koyup satıyorlar.
DH 2. el klavye forumudan o paraya rahatlıkla üst model olan açılmamış kutu k70 RGB bulursunuz ama tabi anlaşıp buluşup almak var. İnternetten bakın modeline özelliklerine şekline şemaline k70'in, hangisini beğeniyorsanız kararınızı öyle verirsiniz. Şahsen ben strafe'i daha çok beğenmiştim.
Ben letgo üzerinden bulmuştum kendiminkini, birisi yurt dışından getirmiş bir şekilde, satıyordu.
kardeş k70 üst modelmiş bende yeni öğrendim strafe i daha pahalıya satıyorlar vay anasını ya olacka iş deil corsairin sitesinde k70 le strafe arasında 10 dolar falan fark var şaka givi k70 10 dolar fazla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X