Şimdi Ara

Mekanik Klavye fiyatları düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 seneye göre neredeyse fiyatlar iki katına çıkmış. Özellikle "Cherry MX Red" almak istediğim için en az 800 tl ödemek zorundayım. Sizce bu fiyatlar daha artar mı yoksa beklemeli miyim?

Ayrıca bilgisi olan varsa, Cherry MX Red kadar yumuşak ve az güç harcatan başka switch var mı? Benim araştırdığım kadarı ile en yumuşağı bu.

• Hocam bir ara gigabyte psu, klavye, mouse gibi bir çok sektöre el attı ve istediği kadar ürün satamayınca çok komik fiyatlardan stok eritmek için bu ürünleri sattı. Kaça aldığımı hatırlamıyorum ama gigabyte ın red mx li klavyesini piyasanın 3 te 1 fiyatına almıştım. Yarın ne olacağı belli olmaz ama kur yüzünden genelde fiyatlar yükseliyor. Ama satış kanallarını takip ederseniz, kampanyadan falan güzel bir fiyata klavye sahibi olabilirsiniz.
  • Ucu açık soru bu koşullara göre değişiklik gösterebilir örneğin döviz kuru yada birden fazla marka seçeneği pazardaki rekabet vs.
  • bu ülkede yapılan zamlar geri alınmaz, döviz düşse de fiyatlar düşmez.
  • mx slient red 45gr 1.90mm pre, 3.70mm post travel
    mx silver 45gr 1.40mm pre, 3.40mm post travel
    gateron clear 35gr 4.0mm travel
  • Philips in şu ürününü tavsiye ederim.
    www.hepsiburada.com
    Philips SPK8404 Siyah/Gümüş Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-spk8404-siyah-gumus-rainbow-mekanik-oyuncu-klavye-p-HBV00000UF2BU?magaza=Poltech
  • boylum kullanıcısına yanıt
    adam klavye arıyorum demiş kafa ütüleyen daktilo arıyorum dememiş hocam.

mavi switchleri ergenlerden başka neredeyse kimse tercih etmiyor.

bir de klavye switch i "cyan switch" bir tane bilgi yok bu switch hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 28 Haziran 2020; 6:59:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.