Şimdi Ara

Mekanik Klavye Konusu (GÜNCEL: Mekanik Klavye Rehberi) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
77.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dockhanger

fps oyun oynucam öle çok gerekli varmıdır mekanık klavye almaya arkadaslar

Red switchlerin algılama noktası daha yukarıda olduğu için Unreal, Quake gibi fast-paced oyunlar için idealdir. CS:GO gibi oyunlarda da çok büyük farklar yaratmasa da üst düzey ranked oyunlarda avantaj sağlar. Tabii ki tek etmen klavye olmaz iyi bir monitör, gpu, mouse, mouse pad gibi diğer etkenler de var ama mekanik klavye de oyun kalitesini arttıran etkenlerden bir tanesidir.
  • Arkadaşlar sonunda mekanik klavye alma arifesine girmiş bulunmaktayım. Aklımda uzun zamandır Logitech g710+ vardı fakat vatan'da kısa bir incelemede bulundum ve basış hissi beni pek cezbetmedi. Tekrar gittiğimde yeniden inceleyeceğim.
    Ayrıca Azio MGK1 aklımı çeldi. Kaihl Blue switch kullanıyor. Kaihl olması biraz düşündürdü ama klavyenin incelemeleri çok olumlu. Bir de sizin görüşünüzü almak istedim. Bu arada g710+'ın g tuşları benim için önemsiz ama multimedya tuşlarına ihtiyaç duyabilirim
    Azio MGK1

• Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Gold bilgisayar bahçelievler şubensinde cm storm xt blue switch var istersen alabilirsin fiyatı 300 tl diğer klavyelere göre gayet ucuz. Ben de cm strom ultimate aldım brown switch li gelince incelemesini yaparım.
  • Almanya'dan aldığım kapalı kutu-sıfır Das Keyboard Ultimate 4 -Cherry Mx Brown mekanik klavye satıyorum.
    Bu da linki:http://forum.donanimhaber.com/m_111577868/f_//tm.htm#111577868
    İlgilenen olursa pm atabilir.

Kısaca, Türkçe ISO layout (büyük enterlı alıştığımız klavye düzeni), mx brown tuşlu. Das, filco, wasd, topre bunlar dünyanın en kaliteli mekanik klavyelerini üretir.
  • Arkadaslar yurtdisindan klavye getirtmeyi dusunuyorum, ama bir suru switch cesidi oldugundan tam karar veremiyorum. Farkli klavyeleri/switchleri deneyebilecegim bir magaza vs var mi bildiginiz?
  • archvile kullanıcısına yanıt
    Farklı switch'leri içeren tester'lar satılıyor sağda solda.
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Nerede satiyorlar tam olarak ornek link verebilir misiniz? Bulamiyorum hicbir yerde.
    Buyrun
    Tesekkurler ancak Turkiye icinde ariyorum. Yurtdisindan gelecek paketi bekleyecek kadar vaktim yok malesef.
    Valla şu an satan bir ye bulamadım ancak dükkanlarda teşhir ürünleri oluyor, onları inceleyebilirsiniz veya şanslıysanız ikinci el tester'ı satan birini bulabilirsiniz.
    G700 mouse'u alirken Media Markt'ta vardi teshir urunu, orada incelemistim. Yine bakicam oraya, baska magaza oneriniz varsa dinlerim.
  • Ben de G710+ var ama açıkçası memnun değilim. Klavye kötü değil fakat basışı benim hoşuma gitmedi diyim. Bunu satıp başka almayı düşünüyorum. Enter tuşu büyük olan önerebileceğiniz başka bir klavye var mıdır? Daha çok iş amaçlı kod yazmak üzerine kullanmayı düşünüyorum.
  • Merhabalar! Hazır konu hortlamışken sorayım. Zaten sorduğum birkaç kişi var onlara da teşekkürler tekrar. Sorum şu. LOGITECH G410 nasıl bir klavyedir? Sizin de önerebileceğiniz Tenkeyless(Turnuva modeli) klavye var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamaninda cm storm quickfire tk kullanip baya memnun kalmistim. İnceleyebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kekkeme K kullanıcısına yanıt
    Ben cm storm quickfire xt mavi kullaniyorum. Bakabilirsiniz. Satmayi dusunuyorum ben de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    hocam g410 aklımdaki her şeyi içeriyor. ondan g410 istiyorum. tek bilmek istediğim sağlamlığı. yani beni en azından 3-4 yıl götürür mü?
  • Hocam bende o klavyeyi dusunuyordum ama hissiyatı çok kötü denilmekte kullanan kişiler. Sağlamlığı sanırım g910 ile aynıdır diye düşünüyorum onun boyutsal olarak kırılmış hali gibi 3-4 yıl goturebilir de goturmeyebilirde teknoloji bu konuda da biraz şans işi ve kullanıma bağlı olarak degisir.

• Nrk58 kullanıcısına yanıt
    kullanım konusunda problem yaşamayız kendiliğinden bi sorun çıkmasın da (keycap kırılması gibi) hissiyat da, ses olabildiğince az olmalı ailemle yaşadığım için. ama en önemlisi atlama noktası var mı yok mu o önemli benim için. cherry mx red gibi olmasın brown gibi olsun yani
  • https://www.youtube.com/watch?v=ZyXwXFpMP4Q

ses hakkında biraz bilgi verebilir
  • Nrk58 kullanıcısına yanıt
    Saol video için :) ses problem olmayacak orası kesin :) atlama Noktası da var Anladığım kadarıyla(hala emin Değilim ama) sağlamlıkta da sorun çıkarmazsa son tercihim g410 olacak gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.