Şimdi Ara

Mekanik Klavye Konusu (GÜNCEL: Mekanik Klavye Rehberi) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
77.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ozone strike pro kullanıyorum artık tükenmiş durumdayım tuşlarımın bazıları çift basıyor, bazıları hiç basmıyor. Sürekli temizliyorum ilk gün sorunsuz çalışıyor daha sonra yine pproblem tekrarlıyor. Şimdi gidip başka marka ve switch (ozone red kullanıyor) mekanik klavye alayım diyorum ancak çekiniyorum aynı sorunla karşılaşabilirim diye. Çözüm önerisi veya tavsiyesi olan var mı?
  • selam hocam,

http://www.amazon.com/dp/B016MAK38U?psc=1

Bu klavye hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha doğrusu bilginiz var mıdır? Klavyem maalesef miladını dolduruyor, oyunlarda maçlarda yarı yolda bırakıyor. En fazla 200 TL civarı bir şey arıyorum. tavsiyeniz var mıdır?
  • snakecharmer kullanıcısına yanıt
    Selam, ikinci el düşünürsen :

http://forum.donanimhaber.com/m_115695558//tm.htm#115695558
  • http://www.sanalmarketim.com/asus-strix-tactic-pro-cherry-mx-brown-q-tr-mekanik-aydinlatmali-usb-gaming-klavye/p_59536/

Kullanan varsa bilgi verebilir mi?
    Bu klavye almayı düşünüyorum. Bir de bunu US versiyonu var görselleri aynı geldi. Tr klavye de türkçe karakter klavye üzerinde yazmıyor ama bssılınca mı görünüyor mevzu nedir anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamze_in38

http://www.sanalmarketim.com/asus-strix-tactic-pro-cherry-mx-brown-q-tr-mekanik-aydinlatmali-usb-gaming-klavye/p_59536/

Kullanan varsa bilgi verebilir mi?
    Bu klavye almayı düşünüyorum. Bir de bunu US versiyonu var görselleri aynı geldi. Tr klavye de türkçe karakter klavye üzerinde yazmıyor ama bssılınca mı görünüyor mevzu nedir anlamadım.

TR tuş dizilimi ise klavye üzerinde bütün türkçe karakterler olur, verdiğin linkte US layout versiyonun resmini kullanmışlar temsili olarak. TR dizilimli hali şöyle:
     Mekanik Klavye Konusu (GÜNCEL: Mekanik Klavye Rehberi)

Buradan detaylı incelemesine bakabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_110464255/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 16 Nisan 2016; 14:44:02 >

• Ozone Strike Pro (Red) klavye sahibiyim almayı düşünen arkadaşlar varsa,tavsiye ederim çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1azma

Silent modeli tek çeşit
    Inventus tan aldim

Hayırlı olsun, Enter tuşu büyük mü acaba?
  • Evet büyük enter tuşlu

• Hocam 350TL bütçe ile CS odaklı sesi farketmeyen ama tuş basış hissiyatı olan bir klavye önerir misiniz?

• Yurtdışından Cm Storm Quickfire Rapid almaya karar verdim reddite arastirdigima gore herkes cok tavsiye ediyor.Okudugum tek olumsuz yorum tuslarin ustundeki yazilarin dayaniksiz olmasaydi.Bu fiyata daha iyi bir şey bulamam diye düşünüyorum.Blue switch düşünüyorum.Bu klavyeyi kullanan varsa ve beni aydinlatirsa sevinirim.

• Obilux kullanıcısına yanıt
    İmkanın varsa Cm Storm Quickfire TK öneririm. Acelen yoksa indirim için bekleyebilirsin arada 80 doların altına düşüyor. Daha önce 2 tanesine sahip oldum bu klavyenin. Gerçekten o fiyata iyi iş çıkarmış adamlar. Şu an da cm storm quickfire xt blue kullanıyorum yarın satacağım. Cm storm iyi tercih olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

İmkanın varsa Cm Storm Quickfire TK öneririm. Acelen yoksa indirim için bekleyebilirsin arada 80 doların altına düşüyor. Daha önce 2 tanesine sahip oldum bu klavyenin. Gerçekten o fiyata iyi iş çıkarmış adamlar. Şu an da cm storm quickfire xt blue kullanıyorum yarın satacağım. Cm storm iyi tercih olmuş.

Sağ olun hocam tk almak isterdim fakat rapidfire icin butcem anca yetiyor.Işıklandırma ve numpade'i feda etmem gerekiyor.Hocam satma nedeniniz nedir? Klavye 70$ + 10$ da kargo tutuyor.

• Obilux kullanıcısına yanıt
    Paraya ihtiyacım olduğundan ve bilgisayarımı sattığımdan kullanmadığımdan. Dün arkadaşa kargoladım. Güle güle kullanır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Paraya ihtiyacım olduğundan ve bilgisayarımı sattığımdan kullanmadığımdan. Dün arkadaşa kargoladım. Güle güle kullanır umarım.

Anladım hocam yardımınız için teşekkür ederim. İyi akşamlar.

• snakecharmer kullanıcısına yanıt
    O fiyata alınabilecek en kaliteli mekanik klavye.

• Bende razer blackwidow ultimate X istiyorum fakat türkiyeye gelmiyor şuan herhangi bir bilgisi olan var mı?

• 150-200 tl arası mekanik klavye önerebilir misiniz

• Yakın zamanda mekanik klavye alacağım fakat mx cherry red,blue,brown arasında kararsız kaldım.

Temel farkları biliyorum, Yazı için blue oyun için red, brown için ise ikisinin ortası deniyor ama,

Kafamda bir klavye belirledim (Logitech G610 Cherry brown) Fakat brown'da bu feedback olayı biraz farklı sanırım.

Hissiyatı nasıldır? Klasik klavyelerdeki basışla aynı mı? Bir izlediğim videoda iki kere basılıyormuş gibi gördüm. Sanki yapışkan bir sıvıya maruz kalmış klavye tuşu gibi

Bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba,

Hem yazı yazmak hem de oyun oynarken kullanmak üzere bir mekanik klavye almak istiyorum. Tercihim Cherry Mx Blue Switch klavyeler. Siz hangi ürünü önerirsiniz. Cm Storm Quickfire XT almayı düşünüyordum fakat Enter tuşunun küçük olması beni kararımdan vazgeçirdi. Yazı yazarken oldukça zorluk çıkaracaktır. Büyük Enter tuşlu ve iyi bir klavye önerinize açığım.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.