Şimdi Ara

Mekatronik?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Okuma hic. Meslek lisesi hocalarida iste yollamaya calisiyor bir yerlere ogrencileri. Zaten cogu bir sey anlamiyor. Mezuna kalamicaksan baska firsatlari degerlendir. En son ihtimal yaz. Bende bu sene tercih yapmak zorundayim ve seneye degistirecegim bolumumu. Ders calismaya basladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defisnotdead D kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz ya peki benim MTOK okusam diyelim bölüm öğretmeni olma gibi bir imkânım yok mu?

• Hem bayansin hem mtok hemde mekatronik erkegim babam bu isle ugrasiyo kocaeli mekatronige(muhendislik) rahat rahat yetiyo ve senin gibi biri gelip mekatronik mtok diyo bravo valla aranan elemansin ya sen varya sen ne kendini gelistirir buyuk isler basarirsin hayallere bak neler var ya allah askina

• alhn A kullanıcısına yanıt
    Kiz sadece mekatronik bolumu diyo mekatronik muhendisligi degil neyin aforizmasindasin sen ? Daha okudugunu anlamiyon kalkmissin muhendislik fakultelerine laf ediyon uza. Ayrica cok da fark var efendim palavralarini burda insanlara yardirman kolay.

• Captain FLow kullanıcısına yanıt
    Okuma konusunda kendime güveniyorum ama sınıftaki kiz sayısının az olması yanı bayağı az olması beni rahatsız eder bir de sektörde sırf bayan oldugum için ise alinmama gibi durumlar olabileceğini soylediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegirlonfire -- 13 Temmuz 2015; 2:55:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.