Şimdi Ara

Mekatronik??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir bayan için bu bölümü olmaz falan diyorlar çok kararsız kaldığı için buraya yazmak zorunda kaldım okuyan kişiler varsa yorum yapabilirler mi lutfenn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppp

• Başka mühendislik yaz devlette mekatronik alımı yok. Endüstri yaz yazmışken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralama düşük tutmuyor.Mekatronik MTOK zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: thegirlonfire

Sıralama düşük tutmuyor.Mekatronik MTOK zaten

Sıralamanız kaç ki hocam ?

• Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    zaten bu meslegi okuyan kisinin devlette ne isi varki ozelde ise bakack vede gelecegin meslegi olabilecek mesleklerden biri

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetFaruk2

zaten bu meslegi okuyan kisinin devlette ne isi varki ozelde ise bakack vede gelecegin meslegi olabilecek mesleklerden biri

Bu geleceğin meslekleri de bi bitmek bilmedi nedense.

Ayrıca gelecekte de değiliz hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YTÜ KOM VS YTÜ MEKATRONİK
    4 yıl önce açıldı
    OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam gelecek hakkinda tahmin yurutmek icin gelecekte olmamiz lazim degil zaten olursak buna tahmin denilmez

• quote:

hocam gelecek hakkinda tahmin yurutmek icin gelecekte olmamiz lazim degil zaten olursak buna tahmin denilmez

Hocam ben sana tahmin yapmamışsın demedim ki bunu nerden çıkardın anlamadım ?

Ben mekatronik yazmasını mantıklı bulmadım ve nedenini söyledim. En son çare mekatronik yazılır ama puan tutmuşken daha iyi mühendisliklerde var. Ya da hemşirelik de güzel meslek.

170000 bindeyim MF4 lisede endüstriyel otomasyon bölümü okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegirlonfire -- 11 Temmuz 2015; 3:48:53 >
    hocam devlette is bulamaz demissinizde zaten butun muhendislikler devlette is bulamiyrki neyse hocam konu disi bir sey soracm bu mesj sayisini nasil arttiriyrz ismimizin yaninda parantez icindeki mesj sayisi

• quote:

hocam devlette is bulamaz demissinizde zaten butun muhendislikler devlette is bulamiyrki neyse hocam konu disi bir sey soracm bu mesj sayisini nasil arttiriyrz ismimizin yaninda parantez icindeki mesj sayisi

Hocam ben mobil ve bilgisayar bölümlerinde çok takıldım yorum yaptım.

O bölümlerde kasılıyor bu mesaj sayısı.

Hocam diğer muhendisliklere devlet kontenjan açıyor az da olsa. Ama mekatronik için hiç komtenjan açmıyor. İlerde açar mı bilemem.

• quote:

170000 bindeyim MF4 lisede endüstriyel otomasyon bölümü okudum.

Hocam iyi bir rehberlikçiyle görüşme imkanınız varsa görüşün.

Ygs-2 puanına göre bir çok yararlı sağlık bölümleri de var onlara da bakın özellikle hemşirelik. Size endüstri muhendisliği de gelebilir aça doğu da olur büyük ihtimal. Bence mekatronik yazmayın ama siz bilirsiniz yine de.

Anladim teşekkürler yorumalariniz için peki pek farklı değil ama enerji sistemleri mühendisliği hakkında ne düşünürsünüz yine bayan için?

• quote:

Anladim teşekkürler yorumalariniz için peki pek farklı değil ama enerji sistemleri mühendisliği hakkında ne düşünürsünüz yine bayan için?

Pek bi bilgim yok hocam bu mühendislik hakkında ama bayan için herhangi bir mühendislik bana göre iyi değil. İlla ki okunacaksa inşaat mühendisliği hariç diğerleri daha yakındır bayana.

• Son bir soru ile kapatiyorum endüstriyel tasarım hakkında bilginiz var mi peki ??
    Ygs 2 ile alan bölümleri arastiracagim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegirlonfire -- 11 Temmuz 2015; 3:57:59 >
  • quote:

Son bir soru ile kapatiyorum endüstriyel tasarım hakkında bilginiz var mi peki ??
    Ygs 2 ile alan bölümleri arastiracagim ama

Bi fikrim yok hocam ama çevremde bi kaç kişi gitmişti o bölüme. Onu açık olabilir.

Teşekkürler yorumalariniz için ...

• Okuma hic. Gelecegin meslegi diye bir sey yok. Varolan sistem devam edecek. Muhendislikte en cok is goren ee ve insaatttir. Sonra makine sonra bilgisayar. Gerisi fasa fiso. Bundan kac yil once molekulere gelecegin meslegi dediler turkiye birincileri yazdi simdi giden yok. Zaten mtok okuyacaksin senin imza yetkin yok okuma bosver. Meslek liselilerini avutuyorlar anca. Bende meslek lisesi mezunuyum. İcindeyiz hep duyduk gorduk. İmkanin varsa mezuna kal.

• defisnotdead D kullanıcısına yanıt
    Mezuna kalma imkanim yok lisede bölümüm diye rehber ogretmenler önerince bi arastirayim dedim.bende pek istemiyorum ama işte...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.