Ehm gelmeyecek gibi duruyor bunları düşünüyorum. Makine agirlikli olmasi beni düşündürüyor. Bu bölümleri okuyan varsa yardimci olabilir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ehm gelmeyecek gibi duruyor bunları düşünüyorum. Makine agirlikli olmasi beni düşündürüyor. Bu bölümleri okuyan varsa yardimci olabilir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Beni cok zorlar mi hocam makine dusunmuyorum. Yoksa baska ünilerde eem yazacam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epeolatry57 -- 21 Temmuz 2024; 12:16:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sagol hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam 10 a ceker diyolar inş gelir de sanmiyom gelecegini. Tıp diş yazan yok adam akilli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@MyLuckyInteger @hvl00 hocam peki %100 ing yerine %30 ing seçin daha avantajlı diyorlar katiliyor musunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam benim yerimde olsan bu iki bölümden hangisini yazardin ve neden yazardin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldız Teknik Mekatronik öğrencisiyim. Gördüğün yerde kaç. Girdiğim günü... Beni dinle |
Neden hocam bölümü mü sevmiyorsun iş olanakları mı yok yoksa başka bir şey mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben sevmiyorum, bide zor bölüm Kontrol Otomasyonun da önü açık; bütün tanıdığım Kontrolcüler çok iyi yerlerdeler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VENOMTR -- 22 Temmuz 2024; 0:45:40 > |