Şimdi Ara

Ytü mekatronik kontrol otomasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ehm gelmeyecek gibi duruyor bunları düşünüyorum. Makine agirlikli olmasi beni düşündürüyor. Bu bölümleri okuyan varsa yardimci olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lememo L kullanıcısına yanıt
    Ben bir makine mühendisi adayı olarak kontrole yöneleceğim. Ekmek olmayan yere uğramam ben :D. Gerisini sen düşün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beni cok zorlar mi hocam makine dusunmuyorum. Yoksa baska ünilerde eem yazacam

Kontrol otomasyon geliyorsa yaz. Eem de kolay değil. Eem ile makine arasında öyle çok fark yok yani zorluk olarak. Yerinde olsam kontrol otomasyon yazardım. Bizim okul bölümde okuyup otomasyon mühendisliği yapan tanıdığım var. Airbus'da çalışıyor. Kendisi bizzat bu alana yönelmeni öneririm dedi kaldı ki sen direkt mühendisliğini okuyacaksın. Sağlam bölüm, okunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epeolatry57 -- 21 Temmuz 2024; 12:16:3 >
  • epeolatry57 E kullanıcısına yanıt

Sagol hocam  

• 11k yapmamis miydin nasil ehm gelmeyecek la

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

Hocam 10 a ceker diyolar inş gelir de sanmiyom gelecegini. Tıp diş yazan yok adam akilli

Yatay yaparsin, cap yaparsin sorun yok dert etme kontenjan o kadar fazla ki yatay gecislerde falan

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

• Kontrol elektrik elektronik alt dalıdır. Makine ile pek ilgisi yok. İyi bölümdür. Mekatronik de iyidir ama mesela onda makine var baya

• @MyLuckyInteger @hvl00 hocam peki %100 ing yerine %30 ing seçin daha avantajlı diyorlar katiliyor musunuz

Kesinlikle katılıyorum. Eğer sistem bizim okuldaki gibi ise çok daha iyi ve avantajlı. Ben %100 tutarken %30 seçtim bilerek ve çok iyi bir karar. İstediğim dersi Türkçe istediğimi İngilizce istediğim hocalardan aldım. Şu an %70e yakın bir İngilizce kredi oranim var. İstesem daha az ve daha çok da yapabilirdim. Büyük bir özgürlük bence

Ayrıca şunu da söyleyeyim. Bence eğitim kalitesi için kesinlikle eğitim anadilde olmalı. Yabancı Dil ayrı ders olmalı. Mesela her dönem dersler Türkçe ama bir tane de İngilizce pratik içeren ders olsa. Hem ders verimliliği artar, hem de İngilizce de daha iyi öğrenilir. Bu ek İngilizce pratik kısmını ben kendim hallediyorum. Sen de o tarz bir program çıkarabilirsin kendine

Ya zaten ingilizce anlatabilecek hoca sayisi az ama takintin varsa %100 u basa al

• Ytü mekatronikte okuyorum istediğini sorabilirsin yardımcı olurum.

• pierro10 kullanıcısına yanıt

Hocam benim yerimde olsan bu iki bölümden hangisini yazardin ve neden yazardin

• Yıldız Teknik Mekatronik öğrencisiyim. Gördüğün yerde kaç. Girdiğim günü...

Beni dinle

• VENOMTR V kullanıcısına yanıt

Neden hocam bölümü mü sevmiyorsun iş olanakları mı yok yoksa başka bir şey mi

2 sene önce verdiğim karar gibi yine mekatronigi yazardım

Ben sevmiyorum, bide zor bölüm

Kontrol Otomasyonun da önü açık; bütün tanıdığım Kontrolcüler çok iyi yerlerdeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VENOMTR -- 22 Temmuz 2024; 0:45:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.