Kardeşim daha önce pek spor geçmişin yok galiba ama başlarda bende öyleydim sonra alıştım şuan 2 gün ara ile 300-600 mekik çekiyorum sana tavsiyem haftada en az 4 gün 30-60 dk kardio,boll protein,ve tabiki egzersiz.
Başarılar
quote:
Orijinalden alıntı: blackrx
kick box + muay thaiye yazıl bak bakım noluyur
Türkçe anlat anlamadım kardeş. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: crtteam
quote:
Orijinalden alıntı: hasanyangel
Çekemiyorum hiç yaa :'(
Kardeşim daha önce pek spor geçmişin yok galiba ama başlarda bende öyleydim sonra alıştım şuan 2 gün ara ile 300-600 mekik çekiyorum sana tavsiyem haftada en az 4 gün 30-60 dk kardio,boll protein,ve tabiki egzersiz.
Başarılar
Çok teşekkürler kardeşim sağolasın. :)
quote:
Orijinalden alıntı: hasanyangel
quote:
Orijinalden alıntı: blackrx
kick box + muay thaiye yazıl bak bakım noluyur
Türkçe anlat anlamadım kardeş. :)
spor a gitmeye başla bodyde olabilir.kick box kursuna yazıl.
50 tane barfiks çekiyorsunda nasıl olurda en basit olan mekik i çekemiyorsun bende 9 tane barfiks çekiyorum 100 ün üzerindede mekik çekiyorum barfiksde bel agrısı oluyor azda olsa saygılar...
quote:
Orijinalden alıntı: thevahsi
50 tane barfiks çekiyorsunda nasıl olurda en basit olan mekik i çekemiyorsun bende 9 tane barfiks çekiyorum 100 ün üzerindede mekik çekiyorum barfiksde bel agrısı oluyor azda olsa saygılar...
aynen bende de var o sorun şınav 10 tane barfiks 30 tane mekik 0 anlamadım gitti
ben de mekik çekerim ama şınavda zorlanırım.
bende 5 tane şınav çekebiliyorum :D büyük bi sorunmu sizce? :D 18 yaşındayım. askerede bişi kalmamış 6-7 yılı var :D mekiğe gelirsek.durun bi deniyim bakalım kaç tane olcak.
ayaklarını sabitle. üstüne bişi koy yerden kalkmicak şekilde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme