Kış tatilinde yani Ocak sonu gibi Meksika'ya gitme gibi bir düşüncem var, 2 veya 3 hafta kalmak istiyorum.
Bütçemin büyük bir kısmını uçak biletine vereceğim için kalacağım yerden kısmam gerekli ve o işi de hostel yada couchsurfing ile çözmek istiyorum. E-vize uygulamasının detayını öğrenmek istiyorum sadece uçak biletleri beyan ederek e-vizeden yararlanabiliyor muyum. Kalacak yer rezervasyonları da gerekli mi.
Uçak biletleri daha fazla pahalanmadan almam gerekli biletleri alsam vize alamama gibi ihtimali var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Hic bir bilgim yok.
Disislerimizin sitesinden alinti Meksika: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Hususi ve Hizmet Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Diplomatik Pasaport hamilleri ise vizeden muaftır. Turizm, iş, eğitim, gazetecilik veya transit geçiş gibi nedenlerle Meksika'ya seyahat edecek vatandaşlarımız, havayoluyla seyahat etmek kaydıyla 30 gün geçerli tek giriş vizelerinihttp://inm.gob.mx/index.php/page/Inicio_Autorizacion_Electronica/tr.html adlı internet adresinden harçsız olarak alabilmektedirler.
Sonucta bu siteye girip bakabilirsin istenen belgelere eger varsa tabi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bilgim yok. kartellerin eline düşme sakın
Gittiniz mi Meksika'ya?
Bende merak ediyorum meksika hakkında bilgi verirseniz sevinirim
selamlar gidemedim 2 defa bilet almanın ucundan döndüm fakat maddi açıdan sorunlar oldu, bu yaz gitme düşüncem var her sene olduğu gibi şans dileyin bana.
winnick
kullanıcısına yanıt
Amerika vizen varsa Meksika'dan vizeye yada e-vizeye gerek yok girebiliyorsun direk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme