Arkadaşlar paranın alabileceği en iyi air mouse özellikli kumanda olan MELE F10 PRO modelinin detaylı incelemesini yaptım bu incelemde elimden geldiğince ürünün iyi ve kötü yönlerine değindim. Bu yada bu tarz ürünleri almak isteyenler için bir fikir olabileceğini düşünüyorum herkese iyi seyirler 🙂
incelemeniz icin tesekkurler turkiye pazarında satılan everest kb-05 klavye ve kumanda çok şahane 70 lira vatanda almıstım tv,sounbar,bilgisayar inanilmaz (kısayol atamaları iyi) performans ya 3 ayda bir şarjz alıyor hem windows hemde androidde guzel calışmakta ozellikle kodide iptv performansı çok iyi. .( şu andaki fiyatı 80 lira)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
edessa2017E
kullanıcısına yanıt
Hocam bende Everestin bu mousesini almayı düşünüyorum aklımda bikaç soru var acaba cepten konuşsak size sorularımı sprsam olur mu? 5413946544 yada numaranızı yazın ben arayım
quote:
Orijinalden alıntı: MaceM
Hocam bende Everestin bu mousesini almayı düşünüyorum aklımda bikaç soru var acaba cepten konuşsak size sorularımı sprsam olur mu? 5413946544 yada numaranızı yazın ben arayım
uzun süre once andorid cihazla birlikte sattım.. inan hiç hatırlamıyorum... ama o zaman için işimi görmüştü..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme