Şimdi Ara

MELE X1000 4K ANDROİD MEDİA PLAYER(RTD1195) ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mele X1000 için official sitesinde bulunmamasina rağmen cihaz üzerindeki update bölümünden geçenlerde yaptığım aramada 1.0.8 sürümlü bir yazilima denkgeldim. Daha önce 1.0.6 yüklüydü ve normalde yazilim numaralari birer birer yükseliyordu. Ya 1.0.7 vardı ve hemen ardindan 1.0.8 çıktı ya da bir numara atladılar. Neyse deyip OTA ile yükledim yazılımı. Sonrasinda sadece 5 dk kurcalayabildim cihazı. İki şey farkettim. Cihaz arayüzünde Türkçe dil seçili olmasına rağmen Çince gözüken bazı uygulama ikonları şimdi düzeldi. Ama altyazinin ekrandaki konumunu ayarlayan ofset kismindaki hata duzelmemiş. Bu arada yazilim yüklendikten sonra fabrika ayarlarına dönmeyi de ihmal etmedim. Digitürk play ve dilediğin yerde uygulamaları yine sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıyı baştan aşağıya okudum ve 2 sene önce aldığım trosnmart cihazımı bana tekrardan sevdirdi.Ayrıca 18 aydan beri mele f10 pro kumanda kullanıyorum
    ama maalesef daha önce kullanış olduğum eski model tronsmart cihazın yanında gelen ve düşürüp kırıldığı için pert olan 10 dolarlık o ucuz denen kumandayı mumla arattı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.