Şimdi Ara

melee mi yoksa elemental mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • enh shaman pvp de ezik walla öle public test te oynuoyrum ve tek kelime ile enh super rogue ları böyle keseceğim aklma gelmezdi elem shaman tbc de enh shamandan bin kat daha iyi ama enh hayranları wotlk ile artacak nedenmi?shaman açanlar hybirt char istedğinden açıyor hem melee hem range olmuyor tabi ama wotlk ile oldu elem shaman gibi spell crit rate var ve lvl 80 de elemntal fury ye inme imkanı sahesinde critli instant chain lightinler hayel olmakyan çıkıyor melee crit %40 ların üstünde dolaşırken enh shamanın bu talent ile ezilmesi mumkun değil elem shamanında alt ta kalır yanı yok fire nova totem stun thunder earth bind yanina gelinceye kadar 12k brust veren elem shamanı az önce izledim ki gearsız adamlar değilbunlar s3-s4 resto shamanların pabucu dama atıldı wotlk ile gelecek bizimle gelicek

• wow oldugundan beri hep shaman kasmak istedim üşendim nasip olmadı geçenlerde b i gaza geldim hazır wotlk gelicek diye bi gayret 42 yaptm enchament cok zewkli elemental hiç bi zaman düşünmedim bile bedava werseler oynamam zewk meselesi (enchament thrall gibi geliyo bana warrior sanki aslnda ama arada güçlerini kullaniyo :D) ha ben bu karakteri kasmayı bıraktm şmdi enchament güçsüz kapışamıyo en ezik klas falan dio herkez eskiden nasl oldugunu bilyiorm gelip instant keserlerdi bazen bizi :P şmdi sizce enchament adam oluyomu öle ise kasıcam o karakter 5000 6000 6000 windfury:P
  • @pks1979 abi sen bi lvl 70 ol public test server a shamanını kopyala o zaman gör thrall ı spirit wolf lar lighting bolt lar amanın canım shaman oynamak istedi gene
  • bende yakın zamanda 70 yaptım shamanımı enh oynamak çok zevkli yalnız şu anda cok ezik druid harici diğer sınıflar cok zorluyor atıcaktım bir köseye ama yazdıklarınızı okuyunca oynayasım geldi baska karakter acmayacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 24 Eylül 2008; 12:45:35 >
  • ptr demişsinde enc shaman 2 vuruşda ölüyor buna değinmemişsin hayatta kalması imkansız karşındaki adamdaki skillere bakınca pvp imkansız Shaman'ın Elemental ve Enc talent ağacı ile.

PVP=Savunma değilmidir? öyle ise REsto harici PVP biraz zor.
  • @mczaga enh shamanların hayatta kalması olanaksız demiştim zaten ama wotlk ile değişti (Allah bilir bu form a aynı şeyi kaç defa yazdım) enh shamanı iki vuruşta alan class ne onu merak ediyorum rogue? warrior?paladin? spell casterlar zaten ground totemden cektiği vardı yeni kurtlar sahesinde diğer class lardanda rahat kaçıyor ptr da enh shaman 2 vuruşta yatıyor diyosun onu yatıran retri paladindir ki paladinleri normal class olarak değerlendirmiyoruz bu gün bi retri palanın (s2) 2 adet lock u (s3-s4) tek başına kestiğini gördüm verdikleri damage hp ile eşit res olmasa tek vuruş res sahesinde 2 vuruş yiyoruz ama lvl 80 de eziklermiş retri paladinler beta serverında oynayan çocuklar öyle diyor.
  • Shamanlar melee olarak combata girmezler, hayatımda ilk melee shamanı world of warcraftta gördüm, saçma sapan bir talent dediğiniz elemental, shamanların özüdür, bilmemek değil öğrenmemek ayıptır
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

Shamanlar melee olarak combata girmezler, hayatımda ilk melee shamanı world of warcraftta gördüm, saçma sapan bir talent dediğiniz elemental, shamanların özüdür, bilmemek değil öğrenmemek ayıptır

hakkaten uyduruk talentin bide fanatikleri çıktı..
  • evet yaa benım bildigim shamanda elemental olur ne biliyim buyu fln yapar resto olru iyileştirme ozellıg olur shamanın özü bu male shaman mı olur hem (ben hiç oynamadım ama soleyenlere gore) shamanda male atack için bi skill yokmuş dogrumu ? yanı sadece normal attack yapıyomussun ? eger oyleyse gercekten male shaman sacma ben holy priest le oynuyorum shaman toplu heal konusunda benden hızlı onu biliyorum ama bi bg de benım kadar heal veremıyo bi druid lerle kafa kafaya gıdıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: zulfikar

@mczaga enh shamanların hayatta kalması olanaksız demiştim zaten ama wotlk ile değişti (Allah bilir bu form a aynı şeyi kaç defa yazdım) enh shamanı iki vuruşta alan class ne onu merak ediyorum rogue? warrior?paladin? spell casterlar zaten ground totemden cektiği vardı yeni kurtlar sahesinde diğer class lardanda rahat kaçıyor ptr da enh shaman 2 vuruşta yatıyor diyosun onu yatıran retri paladindir ki paladinleri normal class olarak değerlendirmiyoruz bu gün bi retri palanın (s2) 2 adet lock u (s3-s4) tek başına kestiğini gördüm verdikleri damage hp ile eşit res olmasa tek vuruş res sahesinde 2 vuruş yiyoruz ama lvl 80 de eziklermiş retri paladinler beta serverında oynayan çocuklar öyle diyor.

sana şukadarını söylim sen daha warrior rogue ile adam akıllı karşılaşmamışsın bana bitane skill gösterebilirmisin Enc shamanın onlara karşı hayatta kalmasını sağlıcak ?

• ENh shamanın sadece stormstrike denilen bi skilli var o da bi ms gibi felan değil. Sadece aynı anda 2 silahlavurmanı mı sağlıyodu bişe yapıyodu CD si var felan. Söylenildiği gibi enh shamanda skill yok melee adına.
    Birde şunu düşünmek lazım. Bi warrior yüksek defansıyla melee oynar,bi rogue sa stun larıyla hayatta kalır. Enh shamanın survive adına ne bir heali bar ne degüçlü defansı. Tamamen saçmalık yani bana göre. He iyi DPS cıkartıyormu? EVET
  • quote:

Orjinalden alıntı: Failimechul

ENh shamanın sadece stormstrike denilen bi skilli var o da bi ms gibi felan değil. Sadece aynı anda 2 silahlavurmanı mı sağlıyodu bişe yapıyodu CD si var felan. Söylenildiği gibi enh shamanda skill yok melee adına.
    Birde şunu düşünmek lazım. Bi warrior yüksek defansıyla melee oynar,bi rogue sa stun larıyla hayatta kalır. Enh shamanın survive adına ne bir heali bar ne degüçlü defansı. Tamamen saçmalık yani bana göre. He iyi DPS cıkartıyormu? EVET

iii dps cıkartması onemlı degılkı hayatta kalamadıktan sonra iyi dps ın ne anlamı var hee bg de fln ks yaparsın adam bıryle kapısrken arada salların olur ama bi warrior ve ya rogue ustune gelene kadar yatıramassan ne olcak ( 2 veye 3 attack ta yatması lazım yanı ) ozaman mortu cekersın hee totemı fln var yavaşlatır adamı tutar fln ama ne fayda bence cok sacma male git resto ol daha iyi hayır işlersin hem

• ister inanın ister inanmayım 2 vuruşta iniyor warrior karşısında enc shaman PTR de .
  • pvpdan anlamam ama pve icin soruyorsan basta resto olmak üzere ,3 spec de cok iyi iş yapar raidlerde
    shamanlar cidden vazgecilmezdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: zulfikar

@mczaga enh shamanların hayatta kalması olanaksız demiştim zaten ama wotlk ile değişti (Allah bilir bu form a aynı şeyi kaç defa yazdım) enh shamanı iki vuruşta alan class ne onu merak ediyorum rogue? warrior?paladin? spell casterlar zaten ground totemden cektiği vardı yeni kurtlar sahesinde diğer class lardanda rahat kaçıyor ptr da enh shaman 2 vuruşta yatıyor diyosun onu yatıran retri paladindir ki paladinleri normal class olarak değerlendirmiyoruz bu gün bi retri palanın (s2) 2 adet lock u (s3-s4) tek başına kestiğini gördüm verdikleri damage hp ile eşit res olmasa tek vuruş res sahesinde 2 vuruş yiyoruz ama lvl 80 de eziklermiş retri paladinler beta serverında oynayan çocuklar öyle diyor.

warrior mesala
  • Pvp de Melee Pve de Elemental. Pvp de çizersin adamı melee ile ama elementali kendi magem ile arkamı dönüp kesiyordum Ah ah mazide kaldı onlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.