Şimdi Ara

Melo (Kap'da) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2012

Bir iki gol atar sevinir abartılı şekilde hemen Melo kral olur.Albayrak kardeşine kulüp arıyorum dediğinde hepiniz gelmesin demiştiniz ne oldu şimdi gelince kral oldu di mi?İyi bir oyuncu olabilir ama Melo bitti kardeşine kulüp bulma olayından sonra.

Varsayımmış adamın yaptıkları belli laf sokmak için kendini kasmana bu kadar gerek yoktu.

1-2 gol atar ha. 13 gol attı hemde en kritik maçlarda. Üstelik ön libero İstediği gibi de sevinebilir diyorum ya kimse kimsenin neyi nasıl yapacağına karışamaz. Galatasaray seyircisinin de X takımın seyircisinin de böyle oyunculara ihtiyacı. Bu tip oyuncular taraftarı motive eder, rakip üstünde baskıyı arttırır, rakibin moralini bozar vs. Bu tip hareketlerin Galatasaray'a zararı değil büyük yararı vardır. Ama senin gibi düşünen bir azınlık ta var maalesef. Onların derdi nedir çözemedim henüz, çözmeyi de pek önemsemiyorum kafanıza göre takılın.

Kardeşine kulüp bulma davasına gelirsek te bunda da bir sakınca görmüyorum. Melo, Albayrak'a ne demiş, kardeşime kulüp bulmazsanız gelmem mi demiş. Hayır. Sadece rica etmiş böyle birşeyin oluru var mıdır diye. Şart koşmamış, rest çekmemiş, sadece rica etmiş ama tabi sen ve senin gibiler medyanın gazına gelmeye 7/24 hazır oldukları için böyle malzemeleri hiç es geçmiyorlar. Siz kimin tarafındasınız çözemedim ben. Gerçi imzandaki değerli büyüğümüzbeni biraz fikir verdi bana ama hadi neyse.

Ne fikri verdi mesela?

• Kadiköye jeneratörlerle gidelim bu işi bitirelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

Kadiköye jeneratörlerle gidelim bu işi bitirelim...

Türkiye kupasını aldıktan sonra biz kupamızı aydınlıklarda alırız diye yorum yazmıştı bazı fenerliler...ne gülmüştüm acizliklerine anlatamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kömüş

nasıl yani bi kabın içinde mi ?

Beyler gulun sunada utanmasin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melodan yeni tweetler geldi

Hi GS fans!following the friendly game against Fiorentina with my bags ready to fly to Istanbul!i will land at 14:25 at Ataturk!

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_
    Hope everything will be nice, smooth as it was agreed and sign tomorrow! An hug to everyone!Forca Galatasaray!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.