Şimdi Ara

Melo twitter'dan veda etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngilizce Parayı her yerde kazanırsın ama bizim sevgimizi bir daha bulabilir misin? Biz seni gerçekten sevmiştik. İsimler gelip geçicidir. Galatasaray baki yazdım. Vicdan yapsın biraz
  • Bence Melo gelecek ayak yapıyor.. Ya juventusla 2m euro alıp sözleşmesini yedek olarak bitirip brezilyadaki kenar mahalle takımlarına dönecek yada Galatasaray'da vizyonunu genişletmeye devam edecek..
  • Güle Güle PİT-BULL.
    Bizi Unutma, Biz seni sonsuza kadar UNUTMAYACAĞIZ...
  • Bizim meloya ihtiyacımızdan çok melonun bize ihtiyaçı vardı.

ama sevdik be seni pitt
  • brezilya ligi seni bekler adriano ile sahada torba açarsınız artık
  • takım şampiyon olduktan sonra yönetim o kadar rahatladıki işi lay laya vurdu ki gittiler en gereksiz adamlara en uçuk paraları ödediler şu adamı 2 ay boyunca beklettiler. Yaa transfer zamanı açıldığında baştan bu adamı almayacaktın yada öyle böyle takıma katacaktın. Bu sene şampiyon olunmazsa ''nolacak geçen sene olduk yaa nasılsa'' triplerine girerler. Görevlerini yerine getirdiler niketim geçen sene.
  • Meloya üzüldüm ya iyi adamdı sempatikti valla. Umarım sezon içinde çok aratmaz bizi. Ayrıca burada yok disiplinsizdi paragözdü vs vs diyen adamlar sene içinde ağlayacak ağlayacak. keşke melo olsaydı diye. onlarıda görecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

Meloya üzüldüm ya iyi adamdı sempatikti valla. Umarım sezon içinde çok aratmaz bizi. Ayrıca burada yok disiplinsizdi paragözdü vs vs diyen adamlar sene içinde ağlayacak ağlayacak. keşke melo olsaydı diye. onlarıda görecez

Fener'e gol atınca kim Pitbull yapacak.
  • "Turkish kebap çok guzel" diyor.
  • Almadigimiza bende uzuluyorum ama fazla duygusalada baglamamak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray 1 kaybederse Melo 10 kaybeder.Melo bir daha boyle parlayamaz.Melo gider baskasi gelir,Arda gitti yeri doldu takim şaha kalkti.Melo da Melo bu adam taraftari kullaniyor.Gaza gelmeyin beyler,tamam cok cok iyi oyuncudur.Ama yeri dolar,tipki "herkes" gibi

• Bu adamın yerine acilen biri lazım umarım sistem bozulmaz ayrıca bu adam kalsaydı(Avrupada başarı gelirse) değerini 2 ye katlar düşüncesindeydim Selçukla beraber bayağı parlarlardı değeri kaç 13-15 M Euro +25 falan olur.Kendi bilir ağlayacak değiliz ama gitmesine üzüldüm . . .
  • ya arkadaşlar gelse ne olur gelmese ne olur? O gelmezse mutlaka alternatifi vardır düşünülen. Galatasaray'a, yöneticilerimize güvenin rahat olun arkadaşlar :)

İyi oyuncu olsa da Riera kavgasından sonra gönderilmesi lazımdı zaten. Kavganın görüntülerini bir kez daha izlemenizi öneririm. + Ünal Aysal gibi biri hakkında attığı, çocukça davranıyor tweetinden sonra ben şahsen gelmesini istemem.

Yönetim de kavgayı affedip, nasıl transfer derdine düştü anlamış değilim. Melo için 2.5 milyon euro üzeri her para fazladandır bana göre.
  • Yonetime b.k atmak icin bir bahane daha. Yonetim istifa!!!
  • Ben sevmiyorum bu adamı ama şu var;bu adam gs den başka hiçbir takımda böyle verimli oynayamayacaktır.
  • Tek şeyi merak ediyorum bizimkiler mi bunu istemedi yoksa bu mu parayı az buldu ? 4.25 i kabul etmedi olayı doğru ise bu adam da biliyordur hiç bir takımdan o kadar kazanamayacağını o yüzden doğru gibi gelmiyor. Gerçekten neden alınmadığını merak ediyorum.
  • güle güle
  • Bu adamın yeri dolmaz.
  • Yerine gelecek oyuncuyu bekleyin yönetime sallamak için. Melo'yu bende çok seviyordum ama GS'nin çıkarlarından önemli değil hiçbir oyuncu. Biri gider diğeri gelir.
  • Son twetini atti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.