Şimdi Ara

Melo twitter'dan veda etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • veda cümleleri: Hello, good afternoon everyone, I just want to say that galatasaray will stay forever in my heart, thank you fans, you are beautiful!

https://twitter.com/_FelipeMelo_/status/227802025562341377

• ee yani? Türkçesi ?
  • ????EEEEEE
  • Elvada demiş.

Melo defteri kapandı.
  • para için gs yi seçmeme gibi bir şey yok ama herşey güzeldi hoşcakalın falan filan
  • istanbulu seviyorum diyo haftada bir ayosofyayı ziyaret etcem diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

ee yani? Türkçesi ?

tr: merhaba herkes iyi günler şunu söyemek istiyorum ki galatasaray taraftarı kalbimde sonsuza kadar kalacak tüm hayranlarıma teşekkürler.sizler güzelsiniz....
    kendim tercüme etti yanlış varsa kusura bakmayın
  • Ulan çilek falan umrumda değil bu adamı almadık hay böyle işin be gelde küfür etme.
  • Bu adam kalmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Galatasaray hep kalbinde olacakmış, siz taraftarlar çok güzelsiniz, seksisiniz

• merhaba. herkese iyi akşamlar. Galatasaray ın sonsuza dek kalbimde kalacacağını söylemek istiyorum sadece. teşekkürler. hepiniz çok güzelsiniz.
  • Parada sorun çıkarmayıp gönderildiyse çok üzülürüm. Ne orta sahalar geldi geçti yabancı olarak.Bunun gibisi gelmedi.Hadi Lass'ı veya başkasını aldık da Melo gibi yürekten oynayabilecek mi merak ediyorum
  • Hello, good afternoon everyone, I just want to say that galatasaray will stay forever in my heart, thank you fans, you are beautiful!
    Merhaba,herkese iyi günler,sadece sunu söylemek istiyorum kalatasaray hep kalbimde kalacak,teşekkürlere galatasaray taraftarı sizler çok iyisiniz.
  • bunun gibisi gelmicek bi sezonda tam rahata kavuştuk derken bi yerden açık vermeyelım arkadaş ya
  • Lass Pitbull yapamaz.
  • @_FelipeMelo_ You loved the money. Did not love Galatasaray.
  • umarım gider
  • Galatasaray yönetiminin uzun süredir uğraştığı ama görüşmelerden bir türlü sonuçlandıramadığı Melo transferinde artık sona geliniyor. Brezilyalı oyuncu twitter hesabından Galatasaraylı taraftarlara veda edercesine bir açıklama yaptı. taraftarlara teşekkür eden Melo, kalbinin her zaman Galatasaray için atacağını söyledi. Melo'nun yaptığı açıklama şöyle;

"Merhaba, herkese iyi akşamlar. Sadece Galatasaray'ın her zaman kalbimde kalacağını söylemek istiyorum. Teşekkürler, sizler mükemmelsiniz."
  • Melo çark edeceksin ama bence eskisi kadar verimli olamayacaksın...
  • Çok duygulandım, hangi takımda o kadar para kazanabilecek bakalım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.