Şimdi Ara

Meloni'nin boyuyla dalga geçen gazeteciye 5 bin euroluk ceza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meloni'nin boyuyla dalga geçen gazeteciye 5 bin euroluk ceza

İtalyan mahkemesi, Başbakan Giorgia Meloni'nin boyuyla dalga geçen bir gazeteciye 5 bin euroluk tazminat cezası verdi.

Ekim 2021'de Giulia Cortese isimli başka bir gazeteciye daha Twitter'da Meloni'nin boyu hakkında yaptığı ve 'bedensel taciz' olarak tanımlanan şaka nedeniyle bin 200 euroluk ertelenmiş para cezası verilmişti.

'SENİ GÖREMİYORUM BİLE'

Meloni, iki kadının sosyal medyada çatışmasının ardından yasal işlem başlattı.

O dönemde muhalefette olan Meloni, Cortese'nin arka planda merhum faşist lider Benito Mussolini'nin resmiyle alaycı bir fotoğrafını yayınlamasına tepki göstermişti.

Cortese, sosyal medyadaki paylaşımında, 'Beni korkutmuyorsun Giorgia Meloni. Ne de olsa sadece 1,5 metre boyundasın. Seni göremiyorum bile' diye yazdı.

Meloni'nin boyu çeşitli medya sitelerinde 1,58 metre ile 1,63 metre arasında gösteriliyor.

İtalyan basınının bildirdiğine göre Milano'da bir mahkeme, bir gazetecinin sosyal medya paylaşımında kendisiyle dalga geçtiği gerekçesiyle İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'ye 5 bin euro tazminat ödemesine karar verdi.

Akşam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 18 Temmuz 2024; 14:59:0 >

• Reis Allah'tan uzun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 18 Temmuz 2024; 15:20:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malaga'ya şok ceza! 4 yıl men
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.