Şimdi Ara

Memleketten gelsin Avea ile (100 TL altlimitli) 30 TL indirim..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Izmir'liyim, bende boyoz'a baktim, hatta sitede gorunce sasirdim.

Boyozcularda ya da unlu mamulleri dukkanlarinda tanesi 0,75TL olan boyozun 10 adetini 37,80TL'ye satiyorlar.

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkin_berk

Hocam yanlış bilgi değil..normalde 100 TL alt limit yoktu saat 12:39 itibari ile güncelleme yaparak(http://www.memlekettengelsin.com/haberler.asp?nws=28) 100 tl alt limit yazısını koydular. Ben 11 adet sipariş verdim 12:38 e kadar.. daha sonra fark ettiler ve benim 11 adet siparişimi de iptal ettiler.. Bende Tuketici hakem heyetine basvuru icin dilekcemi ve siparis verdiğim fiyatlara ait ekran goruntu cıktılarını hazırladım..yarın basvurucam..

bu site gecenlerde de bir hata yapti ttnet ama o zaman bana bile gonderdi, fakat simdi iptal etmesi anlamsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten iptal etmek benim hakkım(cayma hakkı) onların boyle bir hakkı yok, yakında bu konuyu ulusal medyaya taşıyacagım, boyle rezillik olmaz
  • quote:

zaten iptal etmek benim hakkım(cayma hakkı) onların boyle bir hakkı yok, yakında bu konuyu ulusal medyaya taşıyacagım, boyle rezillik olmaz

arkandayim

• quote:

zaten iptal etmek benim hakkım(cayma hakkı) onların boyle bir hakkı yok, yakında bu konuyu ulusal medyaya taşıyacagım, boyle rezillik olmaz

IHM ye git hacim Kusura bakma ootu bir talihsizlik yasamissin ama ulusal medya falan diyince kendimi tutamadim gecmis olsun

• quote:

iptal olan verdiğiniz siparişlerinde daha sonradan satışı devam ediyorsa onlarında ekran görüntüsünü alın.
  • barkin_berk B kullanıcısına yanıt
    sitenin sahibi malum... buraya yazdığınız mesajlarla ve olayı ulusal medyaya taşımakla (haberi verebilecek, koç yumurtasına sahip gazete bulabilirseniz eğer), halkı kışkırtmak, örgüt kurmak ve yönetmek iddiasıyla hakkınızda soruşturma açılırsa şaşırmayın
  • arkadaşlar çakal bir site indirimli ürünlerde kullanamıyorsunuz bindirimli ürünlerde kullanabiliyorsunuz dikkat
  • Kim arkadaşlar sitenin sahibi?
  • fiyatlar sağlam kazık beyler baklava fiyatlarına bakarak konuşuyorum

ayrıca tatlı almaya niyetli olanlar varsa seç baklavaları tavsiye ediliyor genelde imam çağdaşta kargoluyor.(imam çağdaşın tatlısı daha iyi fakat sanırım daha pahalı)
  • Normalde 30 tl olan sucuğun kilosunu 40 tl ye çekmişler. Kampanya yapmış gibi çek panpa olmuş
  • n11 sucuk satiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

Izmir'liyim, bende boyoz'a baktim, hatta sitede gorunce sasirdim.

Boyozcularda ya da unlu mamulleri dukkanlarinda tanesi 0,75TL olan boyozun 10 adetini 37,80TL'ye satiyorlar.

:)

Boyozun adedi 3,7'ye geliyor. Bu nasıl bir satış stratejisi yahu.Ben 37 liraya isteyene iki tepsi boyoz gönderiyim burdan
  • Arkadaşlar bakmışlar: zenginler bu dünyayı çok sevdiği ve ölmek istemediği için para harcamaya hazır. Açalım bir site insanların doğal yaşama olan açlıklarını doyuralım demiş. Bir seneye de köşeyi döneriz diye de düşünmüşlerdir kesin. Üstüne üstlük bu kadar paraya sattıkları ürünlerden kargo parası istiyorlar yada 100 TL'yi geçmek zorundasın. İNSAF diyorum, insanların açıklarından bu kadar faydalanmaz ki. Kilosunu 35 TL'ye sattıkları zeytinyağını nasıl üretiyorlar merak ettim. En organiği bile 15 TL civarı yerinde..
  • site kiminse kimin ama en ufak bir zeka piriltisi tasimiyor Oo kesin..

• quote:

thh kesin çözüm, hatta geçenlerde haberi vardı hatalı fiyat girme durumlarında müşteri her zaman haklıdır diye
  • ……......................... KAYMAKAMLIОI
    TÜKETİCİ SORUNLARI HAKEM HEYETİ BAŞKANLIОI’NA

DAVACI (ŞİKAYET EDEN) : Fatih G.

ADRESİ :
    TEL / FAKS :

DAVALI (ŞİKAYET EDİLEN) : Memleketten Gelsin İnternet Hizmetleri A.Ş.

ADRESİ : Adres: Dergiler Sok. Deal Plaza No:25 K:2 / 203 Esentepe, Şişli 34394 İSTANBUL(Tel:0212 306 38 48 , Fax: 0212 306 38 09)

ŞİKAYETİN
    PARASAL DEОERİ : 443,27 TL (108,71 TL + 11 adet 30TL toplamda 330 TL kampanyadan kazanmış olduğum indirim tutarı + 11 adet avea 5060’ a gönderilen mesaj ücreti 4,56 TL)

ŞİKAYET KONUSU : Memlekettengelsin.com’da AVEA’ lılara Özel 30 TL indirim! Kampanyasından faydalanıp alış veriş yapmama rağmen yaptığım alışverişlerin ilgili şirket tarafından tarafıma gönderilmemesi

OLAY : 01/08/2013 günü saat 11:00 sıralarındawww.memlekettengelsin.com isimli internet sitesine girdim. Memlekettengelsin.com’da AVEA’ lılara Özel 30 TL indirim! İbaresi ile bir haber gördüm ve şartlarını okudum. Şartlar içerisinde “100 TL ve üzeri alış verişlerde 30 TL indirim” geçerlidir diye bir ibare yoktu. Kampanyanın şartları aynen aşağıda belirttiğim şekildeki gibiydi.

Memlekettengelsin.com’da AVEA’ lılara Özel 30 TL indirim!

Kampanyadan yararlanılabilmesi MEMLEKET yazıp 5060'a sms gönderilmesi ve gelen aveaheryerdekazandırır şifresinin
    alışveriş sepetindeki "kupon kodu" alanına girilmesi gerekmektedir.

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve OIV dahil 41,5 kuruş olarak ücretlendirilir. Avea kısa mesaj fiyatlarında meydana
    gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.
    Kampanya indirimli ürünlerde geçerli değildir.
    Ben bu siteden 25/07/2013 günü de TTNET üyelerine özel “Memlekettengelsin.com’da TTNET’ lilere Özel 30 TL indirim!” kampanyasının şartları içerisinde “Bireysel TTNET müşterileri, 31 Temmuz 2013 tarihine kadar Memlekettengelsin.com’dan yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerinde 30 TL indirim kazanıyor.” İbaresi varken 100TL’ lık alış veriş yaparak 30 TL indirim kazanıp bu şekilde ürün satın almıştım. Ancak “Memlekettengelsin.com’da AVEA’ lılara Özel 30 TL indirim!” İbaresi ile verilen haberin şartlarını dikkatlice incelediğimde şartlar arasında 100TL’ lık alışverişlerde geçerlidir ya da benzeri herhangi bir içerik bulunmadığından aynı gün yani 01/08/2013 günü sırasıyla saat 11:29 , 11:39 , 11:55 , 12:01 , 12:04 , 12:07 , 12:11 , 12:14 , 12:16 , 12:35 , 12:38 de olmak üzere 11 adet yazımın ekinde sunmuş olduğum ürünleri indirimleri ile birlikte satın aldım. Daha sonra saat 13:00 sıralarında(Havale EFT işlemlerinizi en geç 5 gün içerisinde yapmalısınız aksi taktirde siparişiniz iptal edilecektir uyarısına rağmen ben EFT’ leri aynı gün içerisinde yaptım) belirtilen ücreti de ilgili şirketin sitelerinde sunmuş olduğu hesap numaralarına tek tek bankalar arası EFT(Bankalar arası Havale) ederek yaptım ve yapmış olduğum bu EFT’ leri kendilerine bildirdim. Şirketin internet adresine tekrar girdiğimde “Memlekettengelsin.com’da AVEA’ lılara Özel 30 TL indirim!” İbaresi ile verilen haberin hemen alt kısmına sitelerinde 01.08.2013 12:39:00 itibari ile güncelleme yapılarak(yazımın ekinde yaptıkları güncellemenin tarih ve saatini gösterir çıktıyı sunmuş bulunmaktayım) “100 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL indirim” şeklinde saat 12:39 itibari ile bir şart konulduğunu gördüm. Daha sonra yapmış olduğum siparişlerin şirket tarafından bilgim ve rızam dışında bana hiçbir şey sorulmadan böyle bir şeye hakları olmamasına rağmen iptal edildiğini siparişlerimin ‘durum’ kısmında da ‘Hatalı Siparişâ€™ yazdıklarını gördüm. Hemen ilgili şirkete ait 0212 306 38 48 numaralı telefonu arayarak durumu bildirdim. Kendileri bana 5 dakika içerisinde telefon ile geri dönüş yapacaklarını belirttiler. Ve beni bir süre sonra arayarak sistemsel bir hata olduğunu Memlekettengelsin.com’da AVEA’ lılara Özel 30 TL indirim! İbareli kampanyanın şartları arasına “100 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL indirim” ibaresini koymayı unuttuklarını ve benim yapmış olduğum siparişleri üzülerek iptal etmek istediklerini ve benim göndermiş olduğum parayı hesabıma geri göndermek istediklerini belirttiler. Ancak ben bunu kabul etmedim. Yapmış olduğum siparişlerin tarafıma gönderilmesini şartlar içerisinde benim sipariş verdiğim esnada (ki bu esna saat 11:29:00 ile 12:38:00 arası gibi yaklaşık 1 saat 09 dakika gibi uzun bir süredir) kendi unutmuş oldukları “100 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL indirim” ibaresinin bulunmamasının kendilerinin sorunu olduğunu tüketici ve müşteri olarak beni bağlamayacağını, benim belirtilen şartlar altında 30 TL indirimlerden faydalanarak yapmış olduğum alışverişleri bana göndermelerini aksi bir durumda Tüketici Hakem Heyetine kendilerini şikayet edeceğimi söyledim. Memlekettengelsin.com’da AVEA’ lılara Özel 30 TL indirim! kampanyasının içeriğindeki şartlarda benim sipariş verip parasını ödeyerek alış veriş yaptığım saatler (11:29:00 ile 23:38:00) arasında “100 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL indirim” gibi bir ibarenin olmadığını kendileri kabul ettiği gibi bunun ispatı benim yapmış olduğum alış verişlerin kendileri tarafından kabul edilmiş olmasıdır. Ayrıca şartlar arasında alış veriş yaptığım sıralarda böyle bir ibarenin bulunmadığı şirkete ait kendi ‘server’ (Sunucu) larında da mevcut bulunmaktadır, itiraz durumunda şirket sunucularından da bakılıp ispat edilebilir. Telefonda görüştüğüm ‘Aslı’ isimli şirket görevlisi konuyu üst yetkililerine söyleyeceğini ve bana tekrar geri dönüş yapacağını belirtti. Daha sonra telefonla beni 01/08/2013 günü saat 15:17 de arayarak yapmış olduğum siparişleri iptal ettiklerini yapmış olduğum EFT miktarını hesabıma iade ettiklerini ve bana konuyla ilgili bir adet mail gönderdiklerini(mail’ in çıktısını ekte sundum) belirttiler bende kendilerine bu konu hakkında şirketlerinden Tüketici Hakem Heyetine giderek şikayetçi olacağımı belirttim.
    Sonuç olarakwww.memlekettengelsin.com isimli internet sitelerinde avealılara 30TL indirim şartları içerisinde sadece MEMLEKET yazıp 5060’ a mesaj göndererek gelen mesajdaki şifreyi alış veriş sepetindeki “kupon kodu” alanına girilmesi gerektiği yazıyordu. Bende bu şartı sağlayarak ekte sunmuş olduğum 11 adet alış veriş yaptım. Ben benim siparişlerimi benim rızam olmadan şartlar arasına “100 TL ve üzeri alış verişlerde 30 TL indirim” yazmayarak ya da yazmayı unutarak kendi eksikliklerinden kaynaklanan sorunu bahane edip iptal edenwww.memlekettengelsin.com isimli firma ve yetkililerinden şikayetçiyim. Siparişini vermiş olduğum ürünlerin tarafıma gönderilmesini aksi taktirde ürünlerin bedeli kampanyadan kazanarak indirim hak etmiş olduğum miktar ile birlikte 443,27 TL’ nin tarafıma verilmesini talep ediyorum.
    Gereğini bilgilerinize arz ederim.

HUKUKİ DELİLLER : 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunu
    NETİCE VE TALEP: Yukarıda açıklanan durum hususunda karar verilmesini arz ederim. .... /08 /2013

• ha şöyle, içimin yağları eridi, bizi haberdar et durumdan, en ufak sorun da buraya yaz, yardımcı olmaya çalışırız
  • Zihniyete bak adamlar yanlış ilan verdiler diye yapılanlara bak boğazından nasıl geçer insanın pek kavurma 8liramış yok sucuk 5lira insanların kovaladığı şeylere bak

• quote:

Orijinalden alıntı: salihbocX

Zihniyete bak adamlar yanlış ilan verdiler diye yapılanlara bak boğazından nasıl geçer insanın pek kavurma 8liramış yok sucuk 5lira insanların kovaladığı şeylere bak

Adam hakkini ariyor. Basiretli tuccar olacaklar hata yapmayacaklar. Yaparlarsa da ceremesine katlanacaklar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.