Şimdi Ara

Memleketten gelsin Avea ile (100 TL altlimitli) 30 TL indirim..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet arkadaşlar an itibariyle tarafıma gonderilen mesajı sizlerle paylasıyorum. İnşaallah güzel bir ornek olur..

Fatih Bey,

Merhabalar, dun sitemizden yapmis oldugunuz siparislerde problem ile karsilasmissiniz. Ben yeni haberdar oldum problemden. Durumu inceledigimde sitemizdeki sistemsel bir hatadan dolayi sizin kampanyayi farkli algiladiginizi tespit ettim. Konu ile ilgili olarak arkadaslarimiza gerekli bilgiyi verdim, urunlerinizin gonderimi yapilacak. Ancak onumuzdeki hafta bayram haftasi olacagindan dolayi tedarik etme sureci uzayabilir diye tahmin ediyorum. Dolayisiyla buyuk ihtimalle bayram sonu urunler elinizde olacaktir.

Sizler bizim icin cok degerlisiniz, boyle bir problemden dolayi sirketimiz adina ozur dilerim.

Selamlar

--
    Yasin D. (soy adını kısalttım ,buraya yazmak dogru olmayabilir)
    Genel Müdür | CEO
  • salihbocX S kullanıcısına yanıt
    buradaki mesele kavurma sucuk degil ki hocam. Mesele; bizleri hakkını arayamayacak insanlar olarak görmeleridir..'biz ne dersek o olur' zihniyetine karşı bir hak aramadan başka hiç bir şey değildir benim yaptığım. Siz de herhangi bir konu da bir gün bir haksızlığa uğrarsanız size nacizane tavsiyem yumuşak başlı olun uysal koyun olmayın hakkınızı arayın. Bu konuda forumdaki arkadaşlara güzel bir örnek olmuştur kanaatindeyim
  • Onunla bunun ne alakasi var.sen pazarcisin gel vatandas 5tl diyosun ver bi kilo diyorum 5tl parayi uzatiyorum ya yok ben 5tl diye seni cagirdim ama yanlis bagarmisim 20tl diyosun..sen boyle biseyle karsilasinca 20tl verirsin tamammi..ya da yok ben anlamadm bankadan ornek ver dersen senin ornek olmamis,bankadan kredi cektin hesap yaptiniz gunde 5tl ödiyceksin imzalar atildi,ertesi gun banka seni cagirdi kardes biz senle 5tl diye anlastik ama vazgectik 20tl verceksin dedi,boyle bir durumda sen yavuz olma uysal koyun ol..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chefmyd

Yavuz hırsız ev sahibini bastirirmis. Banka subesinin kapisi acik kaldi diye gidip kasayi bosaltalim. Sonra parayi isterlerse de siz kapiyi acik unutmussunuz bedelini odeyeceksiniz diyelim. Boyle sacma sey olur mu. Yine adamlar edepli davranmis sucu ustlenmisler. Seni magdur etmemisler. Sirket benim olsa hic umrumda bile olmazdi.

Yazik bu memleket nereye gidiyor boyle.

aynen birader adamlar insanlık hali hata yapabilir 50 tl olan dana kavurmayı 8 tlye almaya çalışan zihniyet utansın akıl var mantık var gıdada indirim olmaz olursada o işte hile vardır at köpek eşek etidir ama adamlar en iyi markalı kavurmayı koymuşlar zihniyet 8 tlden alırım ohhh ama hiç akıl etmiyorlar adamlar bana 8 tlye kavurma gönderirlermi bu işte ne iş var bide tüketici mahkemesi komedisi olmuş allah hidayet etsin firma sahibi haram olsun gönderin demiştir elemanlarına olay budur haram olan birşeyden insan vücuduna bir şey dokunmaz bu iş böyledir he elektronik ürün olur yada başka bir kıyafet falan o zaman bir neyi olay doğru olabilir gerçe ondada ben kızıyorum adam iphone 5 e örneğin yanlışlıkla mağazada 1000 tl etiket koydu sende gittin ben bunu bu fiyattan gördüm vereceksin dedin satıcıya adam sana o cihazıda vermez senide bi güzel paketler örneğin biraz alayış tevakku lazım herkeze hayırlı ramazanlar...

• ya satın almış olduğu 10+ ürün (hadi 3+ ürün olsa) tamam haklısınız diyeceğim de. yani banka ile bu örnek pek bağlantı kuramadım. burada ki asıl olay sen müşteriyi çekiyorsun. satışı yapıyorsun sonra biz yanlış yaptık siz yapmayın diyorsun. insanlık hali demişsiniz bunla online satışın ne alakası var. o sisteme herhalde 1 (bir ) kişinin fiyat girmesi ve yayınlaması gibi bir durum söz konusu değildir. bunu girildikten sonra kontrolü vs yapılıp sonra sisteme düşüyordur. alan kişi bu olayı istismar etmiyorsa kardeşim seve seve vereceksin.

şimdi lafın şirketi savunanlara : şu ünlü kredi kartı aidatı olayında bankaları haklı görüyorsunuzdur umarım. olaylar direkt olmasada dolaylı yoldan aynı. adamlar sonuçta o karınca şeklindeki yazıların arasına yazmışlar biz sizden kart aidatı alacağız diye değil mi ama .

son bir not: şu iphone 5 muhhabeti yapan arkadaşa oraya 1000 tl yazısını koysun oradan bir paket çıkacağı doğru lakin elimde iphone 5 paketi olan ben çıkarım. yazıyı koymadan 2 defa kontrol edersin. sonrada reklamını yaparsın. umarım açık ve net olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Agresif KUZU

ya satın almış olduğu 10+ ürün (hadi 3+ ürün olsa) tamam haklısınız diyeceğim de. yani banka ile bu örnek pek bağlantı kuramadım. burada ki asıl olay sen müşteriyi çekiyorsun. satışı yapıyorsun sonra biz yanlış yaptık siz yapmayın diyorsun. insanlık hali demişsiniz bunla online satışın ne alakası var. o sisteme herhalde 1 (bir ) kişinin fiyat girmesi ve yayınlaması gibi bir durum söz konusu değildir. bunu girildikten sonra kontrolü vs yapılıp sonra sisteme düşüyordur. alan kişi bu olayı istismar etmiyorsa kardeşim seve seve vereceksin.

şimdi lafın şirketi savunanlara : şu ünlü kredi kartı aidatı olayında bankaları haklı görüyorsunuzdur umarım. olaylar direkt olmasada dolaylı yoldan aynı. adamlar sonuçta o karınca şeklindeki yazıların arasına yazmışlar biz sizden kart aidatı alacağız diye değil mi ama .

son bir not: şu iphone 5 muhhabeti yapan arkadaşa oraya 1000 tl yazısını koysun oradan bir paket çıkacağı doğru lakin elimde iphone 5 paketi olan ben çıkarım. yazıyı koymadan 2 defa kontrol edersin. sonrada reklamını yaparsın. umarım açık ve net olmuştur.

hayatta sen alamazsın öyle bir şey olsa adam sana 1000 tl eksiğine o cihazın ancak maketini verir elinize öyle saçma sapan konuşupda kendinizi güldürmeyin nedemek hata olabilir insanlık hali biraz insanda merhamet olacak siz demekki kendi vcidanınıza öyle bir olay olsa alırım zihniyeti yazmışsınız kalbinize yazık...

• quote:

Orijinalden alıntı: salihbocX

quote:

Orijinalden alıntı: Agresif KUZU

ya satın almış olduğu 10+ ürün (hadi 3+ ürün olsa) tamam haklısınız diyeceğim de. yani banka ile bu örnek pek bağlantı kuramadım. burada ki asıl olay sen müşteriyi çekiyorsun. satışı yapıyorsun sonra biz yanlış yaptık siz yapmayın diyorsun. insanlık hali demişsiniz bunla online satışın ne alakası var. o sisteme herhalde 1 (bir ) kişinin fiyat girmesi ve yayınlaması gibi bir durum söz konusu değildir. bunu girildikten sonra kontrolü vs yapılıp sonra sisteme düşüyordur. alan kişi bu olayı istismar etmiyorsa kardeşim seve seve vereceksin.

hayatta sen alamazsın öyle bir şey olsa adam sana 1000 tl eksiğine o cihazın ancak maketini verir elinize öyle saçma sapan konuşupda kendinizi güldürmeyin nedemek hata olabilir insanlık hali biraz insanda merhamet olacak siz demekki kendi vcidanınıza öyle bir olay olsa alırım zihniyeti yazmışsınız kalbinize yazık...

Ya hala merhamet diyorsun ? ne alakası var bundan bir kişi işinden mi olacak yada verdiğim para az diye birinin maaşı mı eksilecek ? yani anlamış değilim. neyin çabası bu ? benim hakkım var mı ? var ben orada ne yazıyorsa o fiyata alırım ürünümü . siz maketini almak isteyebilirsiniz sizin kendi seçiminiz. yazıyı iyi okumamışsınız bu sistemi kontrol eden 1 kişi değildir. bu olay sitenin reklamı olsun (iyi reklam kötü reklam farketmez muhabbeti) sonra ben iptal ederim. vicdan sahibi olan kimsede benimle uğraşmaz der iptali yapar geçerim. Yine tekrarlıyorum ben gördüğüm fiyattan istediğim ürünü satın alırım. para benim hesabımdan karşı tarafa aktarıldıktan sonra yanlış yaptık deme lüksleri yok.

biraz daha vicdan olayını deşmeyin siz komik duruma düşüyorsunuz.

• salihbocX S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben 50TL' lık kavurmayı bana 8TL ya sat dedim de mi bana kampanya yaptılar..Ben kampanyayı ve şartlarını okumuşum(Sonuçta 30TL indirim avealıya demiş, avea ile anlaşmış 30TL sini avea dan alacak belki bi anlaşması var ben o kısmını bilemem, ben bana(tüketiciye) bakan kısmını bilebilirim ancak) Şartlar içerisinde 100TL gibi bi ibare olmayınca tabiki de ben bu alışverişi çok avantajlı bulup yapıcam ve madem böyle tüketiciye karşı bir avantaj oluşmuş bu konuyuda farkedersen benim faydalandığım avantajdan herkes faydalansın diye ben açtım. Maşaallah hüküm de vermişsin haram diye ne güzel..Gerçi şirket sahibinin ne düşündüğünü bile tahmin ediyorsun haramı helali mi bilmiyceksin dimi..Son söylediğin örnek de aşağıdaki yazıyla beraber sana kapak olsun

Gold Bilgisayar'ın internet sitesi üzerinden hatalı fiyatla sattığı ürünün şirkete faturası 63 bin lira oldu.
    Gold Teknoloji Marketleri Genel Müdür Yardımcısı Özcan Ceyhan, internet sitelerinde Samsung 1TB taşınabilir harici disk fiyatını 185 TL yerine yanlışlıkla 119 TL olarak yazdıklarını, 1 saat içerisinde yanlış fiyattan 956 adet ürün satıldığını söyledi.
    Ceyhan, hatayı fark eder etmez fiyatı düzelttiklerini ancak 63 bin TL zarar ettiklerini ifade etti. Ceyhan, müşteri memnuniyeti
    adına bu zararı üstlendiklerini belirtti.

• Ayrıca 500 gr kavurma fiyatı 50TL değil, 32.40TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkin_berk

Arkadaşım ben 50TL' lık kavurmayı bana 8TL ya sat dedim de mi bana kampanya yaptılar..Ben kampanyayı ve şartlarını okumuşum(Sonuçta 30TL indirim avealıya demiş, avea ile anlaşmış 30TL sini avea dan alacak belki bi anlaşması var ben o kısmını bilemem, ben bana(tüketiciye) bakan kısmını bilebilirim ancak) Şartlar içerisinde 100TL gibi bi ibare olmayınca tabiki de ben bu alışverişi çok avantajlı bulup yapıcam ve madem böyle tüketiciye karşı bir avantaj oluşmuş bu konuyuda farkedersen benim faydalandığım avantajdan herkes faydalansın diye ben açtım. Maşaallah hüküm de vermişsin haram diye ne güzel..Gerçi şirket sahibinin ne düşündüğünü bile tahmin ediyorsun haramı helali mi bilmiyceksin dimi..Son söylediğin örnek de aşağıdaki yazıyla beraber sana kapak olsun

Gold Bilgisayar'ın internet sitesi üzerinden hatalı fiyatla sattığı ürünün şirkete faturası 63 bin lira oldu.
    Gold Teknoloji Marketleri Genel Müdür Yardımcısı Özcan Ceyhan, internet sitelerinde Samsung 1TB taşınabilir harici disk fiyatını 185 TL yerine yanlışlıkla 119 TL olarak yazdıklarını, 1 saat içerisinde yanlış fiyattan 956 adet ürün satıldığını söyledi.
    Ceyhan, hatayı fark eder etmez fiyatı düzelttiklerini ancak 63 bin TL zarar ettiklerini ifade etti. Ceyhan, müşteri memnuniyeti
    adına bu zararı üstlendiklerini belirtti.

buna bir bakıma günlük kardan zarar diyebiliriz. Sizinde dediğiniz gibi ben parayı verdikten sonra (şunu üstüne basa basa belirtiyorum art niyet olmadığı sürece!) iphone 5 1 tl olsun onu bile alırım beni onların yaptığı yanlışlar ilgilendirmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agresif KUZU -- 5 Ağustos 2013; 10:34:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chefmyd

Kampanya bir gün önce girilmiş sizin alışverişinizden az once baktim siteye. Yani siz ilk alışveriş yapan bile olabilirsiniz. Eger 11 tane farkli siparis verip birde uzerine konu acip batan geminin mallari bunlar kosun diyorsunuz bunun savunlacak bir tarafi yok kusura bakma arkadas. Haramini helalini ben degil Allah bilir ama benim vicdan muhasebemde bunun yeri yok. Bilmiyosun belki bu sebepten sirket adam bile kovmus olabilir. Bu kadar firsatci olmamak lazim.

Tuketici hakem heyetinden hicbir sey cikmaz bu konuda. Gecen is bankasinin sistemi coktu. Bir gun boyunca kimse islem yapamadi. Sistem hatasi deyip gectiler. Kimsede sesini cikartamadi. Bence sirket sana buyukluk yapmis. Sende olayi hakliymis gibi savunmaya devam etme bence.

Neden öyle diyorsun ki eleman haklı. İlk gün sistemde 10 t üzeri alışveriş ibaresi de yıoktu istersen 3 tl lik yap 30 tl indirim al gibi birşeydi sonradan 100 tl uyarısını koydular, 11 sipariş veren arkadaş nerden bilsin 100 tl koyacaklarını belki 300 tl olurdu belki 5 tl olurdu belki de olmazdı onu beklemesi mi lazımdı yanlışınız var .

Haram şu şekilde olur orda yazar alt limit 100 tl diye; sen de girer alırsın 30 tl lik ürün 30 tl indirim yapar o zaman farklı ama ilk başta benim gördüğüm alt limit 1 tl belirtmemişti.

Geçenlerde de 30 tl indirim yaptılar ,sonradan cumhurişyet sucugu zaten ındırımlı extra indirim olmaz diye ibare koydular bu hak mı sence

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.