Şimdi Ara

memlekettengelsin 75 tl limitli 25 tl indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.memlekettengelsin.com/haberler.asp?nws=39

75 TL ve üzeri tüm alışverişlerde geçerlidir. Kampanya Kodu: MEMGEL25
    -Sepetinizde indirimli ürün bulunması durumunda kupon kodu aktif olmayacaktır.
    -Başka kuponlar ve kampanyalar ile birleştirilemez.
    -Kampanya 30 Kasım 2013 Saat:00:00'da aktif olacak, 30 Kasım 2013 Saat: 23:59'da sona erecektir.
    -Kampanya döneminde yoğunluk oluşabileceğinden mevcut gönderim sürelerinin üzerine en fazla 4 iş günü eklenebilir.
    -Ürünler stoklarla sınırlıdır.
    -Kampanya döneminde sepete eklediğiniz ürünlerde rezervasyon seçeneği yoktur.

• -Sepetinizde indirimli ürün bulunması durumunda kupon kodu aktif olmayacaktır.
    maddesi kampanyanın esprisini kaçırıyor.
  • Yurtiçi kargo ile sorun yaşıyoruz. O yüzden sipariş vermeyeceğim. Mng veya Ups ile anlaşırlarsa bundan sonraki kampanyalarda düşünebilirim. Yoksa gıda alışverişi zor. 1 hafta araçta gezdirmeden ürünü teslim etmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Yurtiçi kargo ile sorun yaşıyoruz. O yüzden sipariş vermeyeceğim. Mng veya Ups ile anlaşırlarsa bundan sonraki kampanyalarda düşünebilirim. Yoksa gıda alışverişi zor. 1 hafta araçta gezdirmeden ürünü teslim etmiyorlar.

• Fiyatları çok pahalı bu sitenin yüzde 50 indirse gene pahalı sicak falan değil -273° bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sade lokum baktim 25 tl fiyati :)) en kral yerde 15 tl

Sarkuteride pahali

• quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Fiyatları çok pahalı bu sitenin yüzde 50 indirse gene pahalı sicak falan değil -273° bence

Adikbabanin kg sını 22 te denk verse bak nasıl yıkılır dh

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 TL YemekSepeti Kuponu 45 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SENYE SADE LOKUM 7.90 TL---ALINABİLİR
    HAFIZ MUSTAFA PORTAKALLI-LİMONLU-NARLI-ÇİLEKLİ-KİVİLİ 11.5 TL VE 11.90 TL FİYAT ALINABİLİR----
    BUNLARDAN 1'ER KİLO ALINABİLİR...VE 25 TL İNDİRMLE KG FİYATI ORTALAMA 8 TL GELİYOR.....
  • Gelmesin kalsın abi çok bahalımıştı be
  • %25 yapsan ne yazar fiyatların piyasanın %50 üzerinde zaten. lokum.com bile bunlardan daha uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaeray

%25 yapsan ne yazar fiyatların piyasanın %50 üzerinde zaten. lokum.com bile bunlardan daha uygun

+1903

• 75 uzeri 50 indirim olmali ki sicak olsun.fahis fiyatlar.

• arkadaşlar burdan kimse duymaz isteklerimizi, ben e maille ulaştım. fiyatlar yüksek pek sıcaklığı yok açıkçası.
  • emin olduğunuz şeyden alın, yoksa kar edicez derken zarar oluyor.

başyazıcı macar salam aldık, nası dondurmuşlarsa artık salam salamlıktan çıkmış. kaşar istedik kolot peyniri gönderdiler. iyi niyetli olup düzeltmeye çalışıyolar ama, nereye kadar. skt geçmiş ürünlerin geldiği oldu eski konularda. dikkatli olmak lazım
  • quote:

Yurtiçi kargo ile sorun yaşıyoruz. O yüzden sipariş vermeyeceğim. Mng veya Ups ile anlaşırlarsa bundan sonraki kampanyalarda düşünebilirim. Yoksa gıda alışverişi zor. 1 hafta araçta gezdirmeden ürünü teslim etmiyorlar.

aynen katılıyorum.
  • 1 kg peynir 30 tl, abudik kubidik şeyler 40-50 tl. marjinalmil yöreselmiş diye insanı nasıl kazıklıycaklarını şaşırıyorlar. 25tl değilde 75tlde 50tl yaparsa belki alışweriş yapılabilir. konunun sıcak fırsatla alakası yok.
  • quote:

basın hocam şikayeti siz de,şu anda şikayetlere en düzgün cevap veren firmadır kendileri
  • Müşteriye en çok değer veren firmadır Yurtiçi.

Bende çok sıkıntı yaşadım. Müşteri hizmetlerine şikayet ettim, kesmedi, genel müdürlüğe yazdım, bölge müdürüne kadar çıktım.

Sonuç: Sabah kargo gelir gelmez, ilk olarak benim kargolardan baslanıyor dağıtıma

• 75 TL üzerine 25 TL indirim mi yapıyor yani 50 TL mi ödüyoruz?Yoksa 25 TL lik çek falan mı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

75 TL üzerine 25 TL indirim mi yapıyor yani 50 TL mi ödüyoruz?Yoksa 25 TL lik çek falan mı veriyor.

İndirimsiz üünlerde 25.TL indirim yapıyor, değmez bence. Ben %50 yaptıklarında bile pahalı bulup almamıştım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.