Şimdi Ara

Memoli Dizisini Hatırlayan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bu forumda yeni jenerasyon çok var fakat yaşı büyük eskilerdende az yok değil ismi yılan hikayesiydi şimdi youtubede gördümde duygulandım ya zamanında herkes izlerdi bu zamanki gibi dizi bolluğuda yoktu saat akşam 8 olunca herkes tv başına geçer el mahkum onu izlerdi saçları joleli komiser mehmet ali alaboranın dakikalarca suçlu kovalamacası köylü kızı meltem cumbul bi alt katta polis olmak isteyen şişman sevimli çocuk , okulda müzik öğretmeni flütle yılan hikayesi çaldırırdı ben çalmayı beceremezdim pek zaten çok heves etsemde müzik aletleriyle aram pek iyi olmadı

eskiden ülke daha güzeldi ya siyaset seçim zamanları sandığa gidip oy vermekti şimdiki gibi fanatizm aşırıcılık yoktu insanlar birbirlerine düşman değildi siyaset yokmuydu tabiki vardı fakat yaşını almış dayıların kahvehanelerde vakit öldürmek için üç beş kelam ederlerdi hey gidi günler hey ne çabukta büyüdükte bu zalim dünyayla tanıştık zamanın kıymeti yok gerçektennn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• e be köylü kızı
  • en sevdiğim dizilerden biridir, özellikle kürşatla gülsümü çok severdim flütte de güzel çalardım yılan hikayesini hey gidi be

• Trdeki en iyi sahne

• Rambo

• Kahve otomatı hep çok lüks gelirdi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

Rambo

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tasoları hatırlayan var mı?
    17 yıl önce açıldı
    Legolas'ı hatırlayan var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.