Şimdi Ara

Tasoları hatırlayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocukluğumuzun klasikleri.Şahsen sabah 9'da başlayıp gece 10'a kadar oynadığımı hatırlarım.Looney Tones'lar vadı ilk zamanlar.Onlar kolay dönerdi yere vurunca.Sonra pokemonlar çıktı.Onlar düzdü.Oyunu zorlaştırdılar.Digimonlar çıktı.Kenarları kırılırdı.Beybladeler vardı benim son oynadığım onlarda inceydi.Bu oyun için annemden hocalarımdan az azar işitmedim.Hatta okullarda arama yapılırdı devamlı.Bende ayakkabımın altına sokardım hasılatımı.Hele bir keresinde 100'den fazla tasoyla okula gelmiştim.Hocam almıştı.Çıkışta bekledim yalvardım yakardım zorla aldım (2.sınıfta).Tırnaklarımın kanadığını hatırlıyorumda o zamanlarda şimdi düşünüyorum ulan zamanı öldürmüşüm resmen.Annem hepsini sıcak bir yaz günü camdan boşalttı.O büyük koleksiyonumu unutamam.

• Bende hatılıyorum.Tasoculukdan ayrılanlar yüksek bir yere geçip bütün tasolarını havaya atarlardı (kapış).Kim ne kaptıysa.
  • Bakkalın cipslerini un ufak ederdik, adam bağıra bağıra kovalardı bizi
  • ben herkesi yeniyodum bi tane benden 10 yaş büyük bi çocuk vardı madara etmiştim
  • çat çut 10 ar 20 şer fena oynardık en çok da memoli tasolarını severdim:D sert olurlardı fena çevirirlerdi
  • Benim tasolarım hâlâ duyuror. Geçen evde Digimon tasolarını buldum.
    İçim bir garip oldu.
  • ash çıkmıştı bana.100 tasoyla oyuna girmiştim.ama 1 şartım vardı.2şer 2şer dizilecekti tasolar ve elimizde taso kalmayana kadar oynanacaktı.ashi koydum,o da dyno mu ryno mu ne onu koymuştu.bi attım 2si de açıldıoyundan sonra çocuk ağlayacaktı nerdeyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Legolas'ı hatırlayan var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben belediyeler arası seyahate çıkıyordum.Önce beyoğlunda kekmediğim adam kalmadı.Parmakla gösteriyorlardı.Şonda Şişli'de bir iki tur attım.Beni yenen kişi sadece dedemin abisinin torunu.Asla eline su dökemedim.

@lord of comandos=Benim eldeliğim vardı.Şişko olan adam.
  • pokemon tasoları çok güzeldi abimle okul çıkışı 1er cips yerdik. abim kendinde olmayanları alırdı benden koleksiyon yaptı. bende sokakta çocukları kandırıp takas yapardım abimin kasasında duruyor hala taso serisi
  •  Tasoları hatırlayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuni -- 15 Ağustos 2008; 15:22:02 >

• Bende hala duruo Üstleri parlak hala ve eski kutu nesquik kutularının içinde
  • Ah ah çocuklara verdim gitti :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yuni

• quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

quote:

Orjinalden alıntı: Yuni

bunu hatırlıyom da benim zamanımda seni seçtim pikaçular yoktu

• kenarı kırılan digimon tasoları vardı ben oynarken. herkesi ütmüştüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Bakkalın cipslerini un ufak ederdik, adam bağıra bağıra kovalardı bizi

• Hatırlanmazmı ya sene 95 civarıydı normal süper mega vardı hatta 5 normal taso bir mega taso ederdi yanlış hatırlamıyorsam
  • Dolu taso vardı bende böle değişen tasolardan bile vardı . Sonra bi mallık yapıp sokaktaki çocuklara vermiştim .Saklardım ne güzel hatıra . Ama bilyelerim var 2 litrelik pet şişe ağzına kadar dolu
  • birde tasoları tükürükle veya japon yapışıtıcısıyla birbirine yapıştıranlar vardı
  • hala duruyor tasolar 100lerce

ne oynardık be
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.