Şimdi Ara

memory card stick duo adaptor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar ben w900 aldim fakat icinden memorycard stick duo adaptor cikmadi ama w800de varmis acaba benim kutudami yoktu yoksa cikmiyormu??

• valla bende yeni k750i aldım ve içinden çıktı aldığın yere git ve iste çıkması gerekior.
  • Ben de W810i aldım. Adaptör kutuda mevcuttu.
  • tesekkurler ama acaba w900de cikmiyormu ki bi w900 alan arkadaslar soylese:)
  • hiç açılmamış bir kutu aldıysan çıkmıyor demektir, eğer bir kere bile açıldıysa diyecek birşeyin yok çünkü açılmış kutu almamalıydın! bu sorunu realgs yada plutosdaddy nickli arkadaşlara sorabilirsin..
  • hic acilmamis kutuydu zaten. heralde kutu icinden cikmiyor...tesekkurler...
  • o zaman içinden çıkmıyor demektir.illede rahatlamak istiyorsan soracağın kişiler yukarıda.rica ederim
  • telefona takılmıştır ben k750 liyi aldığımda kartı ararken içinde takılıymış
  • hayır arkadaşım dikkatli okursan arkadaş memory stick nerde diye sormuyor, adaptoru soruyor
  • evt arkadaşım içinde adaptör vermiyolar... adaptörü gidip ayrıca alman gerek...bende aldım w900i kutusunun içinde adaptör yoktu...
  • Eğer almak istiyorsan ve istanbulda oturuyorsan Kadıköyde Yazıcıoğlunda orjinal sandisk i satıyorlar, ordan temin edebilirsin..
  • memory kart ve adaptörü çıkmıyor .
  • yoo memory card var 64luk bugun TEKNOSAda kutu icerigine baktim ama mc adaptor yok orasi kesin.
  • Kart okuyucu kullanmayacaksan o parçanın olmaması senin için bir sorun yaratmaz.. Çünkü telefonla zaten kullanılmıyor o aparat sadece kart okuyucu pro duoyu desteklemiyosa onu kullanıyorsun...
  • ya w900 un yanında hafıza kartı vermiyolar diye biliyorum
    o dediğin şeyin de olmamaı normal yani hafıza kartı verilmeyince
    bence hiç sıkma canını sat gitsin ne o be otobüste bilet isticekler nerdeyse telefon çok büyük
  • quote:

Orjinalden alıntı: breakerman

Eğer almak istiyorsan ve istanbulda oturuyorsan Kadıköyde Yazıcıoğlunda orjinal sandisk i satıyorlar, ordan temin edebilirsin..

adaptorun fiyati hakkinda bir bilgin var mi?
  • ya w900i için kadıköyde filan orjinal yani kaliteli 2gblık yada 1gblık kartlar ne kadardan satılıyor bilen war mıı?
  • w900i yanında hafıza kartı da adaptör de vermiyolar (?)
  • ben gittigidiyordan almıstım
    2gb sony (muhtemelen fason) 99ytl idi
    (kargo dahil)

şu ana kadar bir problem olmadı
    2gb full muzik dolu takılma,yavaslama,atlama vs yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraqovic -- 29 Haziran 2006; 23:49:57 >
  • Tam hatırlamıyorum ama 10-20 YTl arası birşeydi.Belki daha ucuzdur ama max 20 dir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.