arkadaşlar psp lere hafıza kartı alırken hepimiz tereddüt yaşıyoruz hangi marka hangi modeli almalıyım şunu alsam beni tatmin eder mi gibi bu konuda da bir çok başlık da var haliyle ben derim ki herkes sahip olduğu memory stick pro duo ları test edip marka model yazarak buraya eklese alacaklar için güzel bi rehber hazırlamış oluruz katkılarınızla... test için kullanacağımız program daha önce de başka bir başlık altında verildi ama tekrar vermekte fayda var;
buradan linkteki o ile l arasındaki boşluğu silerek gelen sayfadan i agree yi seçerek yapacağınız download işleminden gelen dosyayı (sadece "blackspeedv2 klasörü" atılacak text dosyalarını atmıyoruz) psp game ya da psp game150 klasörüne atmalısınız... attıktan sonra hafıza kartınız takılıyken psp yi açıp normal oyunlara girdiğimiz yerde programın ikonu belirecek ona girip ekrandakileri takip ediyoruz işlemler bittikten sonra home a basıp çıkabilirsiniz... psp yi usb aracılığıyla bilgisayara bağladığımızda hafıza kartının ana dizininde bir text dosyası oluştuğunu göreceksiniz işte bunun içindekiler sizin memory stick pro duo nuzun performansı... ban programla gelen bazı kartlara ait değerleri ve kendime ait olan çakma 4 gb kartın değerlerini de veriyorum lütfen arkadaşlar dediğim gibi siz de aldığınız değerleri buraya "doğru" bir şekilde marka-model-çakma-orjinal-kapasite özelliklerini de ekleyerek yazarsanız yeni alacak arkadaşlara yardımcı olabiliriz yorumlarınızı da belirtin lütfen takılma var şu oyunlarda takılıyor şu oyunlarda takılmıyor diye ya da cpu hızını yükseltince hiç sorun kalmıyo gibi...
Bu benim 4gb sony high-speed çakma değerler hiç fena değil bence ;
Bu sony 1gb lık normal siyah renkli memory stick pro duo ; (bendeki 4 gb lık çakma yazmada bu kartı geçiyor bu kartın okuma hızları 4 gb çakmaya göre iyi...)
Vendor : Sony Product name : 1GB Product ID : PSP-MP1G Total Space: 956.813 MiB (1003290624 Bytes) Free Space: 955.000 MiB (1001390080 Bytes) Cluster Size : 32.0 KiB (32768 Bytes)
Benden bu kadar arkadaşlar gerisi size ait yukarda verdiğim gibi yorum ekleyebilirsiniz çekinmeyin ama lütfen değerleri verirken objektif ve dürüst olun memory stick pro duo almak isteyen arkadaşlara ve diğer arkadaşlara bir fikir vermesi açısından faydalı olur umarım şimdiden kolay gelsin herkese...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
8 gb lıkların değerleri nasıl acaba kullanan varsa ekleyebilir mi?
Ayrıca inceleme için saol @illker84.
quote:
Orijinalden alıntı: Sirigmus
quote:
Orjinalden alıntı: ummount
sağol ben de merak ediyorum 8 liklerin performansını eğer kullanıpta ekleyen olursa seviniriz...
yukarıda verdiğim ultrayla hemen hemen aynı değerler bu farklılıklar kartın doluluğuna göre değişiyor sanırım zira senin değerlerin benim verdiğim değerlere göre daha iyi gibi ama boş alan sende daha fazla tam nedeni bu da olmayabilir üretimden kaynaklanan farklılıklar vb...
yukarıda verdiğim ultrayla hemen hemen aynı değerler bu farklılıklar kartın doluluğuna göre değişiyor sanırım zira senin değerlerin benim verdiğim değerlere göre daha iyi gibi ama boş alan sende daha fazla tam nedeni bu da olmayabilir üretimden kaynaklanan farklılıklar vb...
teşekkürler ama sanki bana okuma hızları düşük gibi geldi bendeki çakma 4 gb la 1 mb/sn civarı fark var arada sadece
quote:
Orijinalden alıntı: ilker burak
teşekkürler ama sanki bana okuma hızları düşük gibi geldi bendeki çakma 4 gb la 1 mb/sn civarı fark var arada sadece
Alıntıları Göster
Değer düşük çkımış gerci kartın 6.5gb dolu. Sağlık sonuc için kartı boşaltmak gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: ZiveR
Değer düşük çkımış gerci kartın 6.5gb dolu. Sağlık sonuc için kartı boşaltmak gerekiyor
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Ziw®o
kart doluyken ki değerler önemli ama sonuçta kart dolu dolaşıyoruz psp ile ya da başka bir aletle dolayısıyla kartlar doluyken değerleri almak daha sağlıklı olmayabilir ama daha mantıklı
quote:
Orijinalden alıntı: ilker burak
quote:
Orjinalden alıntı: Ziw®o
kart doluyken ki değerler önemli ama sonuçta kart dolu dolaşıyoruz psp ile ya da başka bir aletle dolayısıyla kartlar doluyken değerleri almak daha sağlıklı olmayabilir ama daha mantıklı
Alıntıları Göster
İlginçtir bendede 4gb lık hafıza kartı var doluykende boşkende hız testi yaptığpımda sonuç aynı çıkıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: BİG KİNG
İlginçtir bendede 4gb lık hafıza kartı var doluykende boşkende hız testi yaptığpımda sonuç aynı çıkıyor...
Alıntıları Göster
ya arkadaşlar ben yapmaya çalışıyorum ama hata veriyor