Şimdi Ara

memory stick pro duonun orjinalliği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni psp aldım 8gb memory stick var üzerinde arkadaş orjinal olduğunu söyledi arkasında made in japan yazıyor orjinalle yan sanayisi nasıl ayırtedilir bilgisi olan varmı? birde psp de gps aparatıda var bu gps aparatının ikinci el rakamları ne civarda acaba yardımcı olursanız sevinirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar yeni psp aldım 8gb memory stick var üzerinde arkadaş orjinal olduğunu söyledi arkasında made in japan yazıyor orjinalle yan sanayisi nasıl ayırtedilir bilgisi olan varmı? birde psp de gps aparatıda var bu gps aparatının ikinci el rakamları ne civarda acaba yardımcı olursanız sevinirim..

http://forum.donanimhaber.com/m_19946937/tm.htm
  • memory stick in kutusu çıt çıtlı ise orijinal değildir.Yani paketini kendimiz kapattığımızda hiç açılmamış gibi oluyorsa orijinal değildir.Sony press yöntemiyle paketlerini kapatıyor ve bu paketleri açmak için makas gerekiyor.Ve elle açmak neredeyse imkansız hala geliyor.

Korsan;

Orjinal;

Başka türlü ise;

PSP ne tak memory stick i üçgene bas information de.Orada Unknow yazıyorsa sahte,Supported yazıyorsa orijinaldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 4 Ocak 2009; 23:03:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

memory stick in kutusu çıt çıtlı ise orijinal değildir.Yani paketini kendimiz kapattığımızda hiç açılmamış gibi oluyorsa orijinal değildir.Sony press yöntemiyle paketlerini kapatıyor ve bu paketleri açmak için makas gerekiyor.Ve elle açmak neredeyse imkansız hala geliyor.

Korsan;

Orjinal;

Başka türlü ise;

PSP ne tak memory stick i üçgene bas information de.Orada Unknow yazıyorsa sahte,Supported yazıyorsa orijinaldir

Tesekkur ederız acıklaman ıcın.

• Ya ben Şimdi Gedikgross.com dan 8 GB memory stick siparişi verdim 110 YTL ye bu sahte midir şimdi biraz ucuz geldi ?
  • sıfır diye 110 ytl ye 8gb aldıysan sahtedir tabi o fiyata orjinal 4 gb veya 2 gb filan satılıyo heralde bilmiyorum
  • arkadaşlar sony mağzasında sıfır 8gb 110 ytl herhlde orasıda sahte satmıyordur deilmi 4gb de 60 ytl herkesin bilgisine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar sony mağzasında sıfır 8gb 110 ytl herhlde orasıda sahte satmıyordur deilmi 4gb de 60 ytl herkesin bilgisine...

doğrudur
  • arkadaşlar sanırım benim kat 8gblik sahte sony basket oyununda böyle takılır gibi bişeyler oluyor bu hafıza kartından kaynaklı bir durummu orjinal olsa böyle bişey olmayabilirmi yoksa hiç alakası yokmu?
  • dosya transfer hızlarından zaten rahatlıkla anlaşılır sahte olup olmadığı...ama dıştan anlamak istiyorsan paket yöntemini zaten arkadaş anlatmış
  • sahte olup gayet hızlı olan kartlar da var, psp ye taktığınızda memory stick information kısmında magicgate:unknown yazıyorsa sahtededir...
  • Allah kahretsin ki daha 1 hafta önce aldığım sahte 8 gb kart inanılmaz sorunlar çıkarmaya başladı.
    formatlıyosun 4 gb görüyo. psp ye takıyosun save ederken takılıyo. aksam kapatıyosun sabaha içindeki dosyalar bozulmuş vs vs vs.
    geri götürecem aldığım yere ama geri alır mı bilmem.
    sahte kartlardan da iyi çıkanları vardır belki ama tamamen şans meselesi.
    ben şanssız olanlardanım sanırım.
  • bu gedikgross herhalde 110 YTL ye sahte sony kart satacak değildir. Eğer öyleyse açmadığım dava kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ufuk_XT

bu gedikgross herhalde 110 YTL ye sahte sony kart satacak değildir. Eğer öyleyse açmadığım dava kalmaz

Hangi ülkede yaşıyosunuz ?
    Türkiye ise davalardan falan pek sonuç alınmaz da o nedenle sordum.
  • Çakma memory stick teki son durum :
    kartı formatlıyorum. 8gb boş yer gözüküyor. anca 5 gb lık dosyayı içine atmaya çalıştıgımda disk dolu mesajı veriyor.
    Ucuz etin yahnisi olay işte
  • Dostum Türkiye'de yaşıyorum.Dava olayı işin şakası aslında Ama eğer öyle birşey oLursa koşulsuz iade ederim .110 ytl para verip yan sanayi dandik birşey kullacak değilim

quote:

Orjinalden alıntı: Bulldog

quote:

bu gedikgross herhalde 110 YTL ye sahte sony kart satacak değildir. Eğer öyleyse açmadığım dava kalmaz

Hangi ülkede yaşıyosunuz ?
    Türkiye ise davalardan falan pek sonuç alınmaz da o nedenle sordum.

• ben 2 hafta önce sandisk memorystick'i 75ytl ye aldım ve orjinal.Sandiski ucuz diye aldım çünkü sonyler yaklaşık 110-130 ytl arasında değişiyor.Hız oranları aynı değişen bişey yok.Bence sandisk alsan daha ucuza geliyor.Bir duyuma göre ne kadar doğru bilmiyorum sonyleride sandisk üretiyormuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: murratty

ben 2 hafta önce sandisk memorystick'i 75ytl ye aldım ve orjinal.Sandiski ucuz diye aldım çünkü sonyler yaklaşık 110-130 ytl arasında değişiyor.Hız oranları aynı değişen bişey yok.Bence sandisk alsan daha ucuza geliyor.Bir duyuma göre ne kadar doğru bilmiyorum sonyleride sandisk üretiyormuş...

8gb mi seninki?
  • sony sandiksleri üretmesin. öyle birşey olamaz dostum.sandisk ve sony kendi fabrikalarında üretiliyor.Kanaatimce sony sandisk ten daha kalitelidir...Şahsi fikrimdir.

quote:

ben 2 hafta önce sandisk memorystick'i 75ytl ye aldım ve orjinal.Sandiski ucuz diye aldım çünkü sonyler yaklaşık 110-130 ytl arasında değişiyor.Hız oranları aynı değişen bişey yok.Bence sandisk alsan daha ucuza geliyor.Bir duyuma göre ne kadar doğru bilmiyorum sonyleride sandisk üretiyormuş...
  • quote:

sony sandiksleri üretmesin. öyle birşey olamaz dostum.sandisk ve sony kendi fabrikalarında üretiliyor.Kanaatimce sony sandisk ten daha kalitelidir...Şahsi fikrimdir.

quote:

Sonuçta hepsi çakma kartlardan iyidir.
    gidip geri verecem kartı. 50 ytl ye almıştım 8gb.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.