Şimdi Ara

memory stick pro duonun orjinalliği? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8 gb sony pro duo mark 2 kartım bugün geldi. Ve Orjinaldi. Hız gerçekten mühtiş denilebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ufuk_XT

8 gb sony pro duo mark 2 kartım bugün geldi. Ve Orjinaldi. Hız gerçekten mühtiş denilebilir.

Dostum kaca getirttin?ve nerden getirdin? bu arada hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bulldog

quote:

sony sandiksleri üretmesin. öyle birşey olamaz dostum.sandisk ve sony kendi fabrikalarında üretiliyor.Kanaatimce sony sandisk ten daha kalitelidir...Şahsi fikrimdir.

quote:

Orjinalden alıntı: murratty

ben 2 hafta önce sandisk memorystick'i 75ytl ye aldım ve orjinal.Sandiski ucuz diye aldım çünkü sonyler yaklaşık 110-130 ytl arasında değişiyor.Hız oranları aynı değişen bişey yok.Bence sandisk alsan daha ucuza geliyor.Bir duyuma göre ne kadar doğru bilmiyorum sonyleride sandisk üretiyormuş...

Sonuçta hepsi çakma kartlardan iyidir.
    gidip geri verecem kartı. 50 ytl ye almıştım 8gb.

Kartı değiştirdim.
    Bu sahte kartların da kalite farkları var sanırım. Kartın arkasıda ufak br hologram var. Heralde sahte kartı üretenlere ait. Şu ankinde SAHA yazıyor. Öncekinde farklı birşey yazıyordu. Bu aldığım hız olarak da öncekine göre iyi.

• ben 2 gb lık çakma ms in içini açmıştım içinde sadece 2 tane entegre var biri hafıza epromu en büyük olan diğeri arayüz. bu hafıza entegreleri genelde hep aynı oluyo ya samsung un malı yada hynix diye bir firmanın sonçta ikiside kore malı sadece bu entegreleri kullanarak ms üreten ve ithal eden firmalar farklı orjinale çuvalla para vermeden önce birdaha düşünün derim şu anda kullandığım 2gb çakma kartı 12 dolara almıştım 15 ytl geçen gün çakma 8 gb ın fiyatını sordum 40 ytl dediler bence gayet mantıklı fiyat en kısa zamanda birtane alıcam.
  • Çocuklar sahte memory card olayında adamlar inanılmaz kâr marjı koyuyor...Ben Karaköy alt geçitte 99 ytl ye 8gb buldum peşinde 80 ytl ye bıraktı...Tahtakale'de her zaman ps3 oyunu aldığım bir yer var yıllarca ordan alışveriş yaparım,orası da bana 5o ytl ye verdi..Şimdi elimde 2 tane 8 gb stick var pro duo..Biri psp de biri de kameramda..Ben bugüne kadar bir yamukluklarını görmedim..Kameraya sticki takınca uyarı geliyor bu stick orjinal değildir diye ama kayıtta hiç sorun çıkmadı bugüne kadar..
    Sakın sahtelerine 100 ytl ve üstü vermeyin..50 ytl ye satan adam bile kar yapıyor bundan...Orjinalini satan bile bu kadar kazanmıyor..
  • üstünden baya zaman geçti Kusura bakma lAresl gerçekten Görmedim

110 YTL ye kargo dahil gedikgrosstan getirttim.

quote:

Orjinalden alıntı: lAresl

quote:

8 gb sony pro duo mark 2 kartım bugün geldi. Ve Orjinaldi. Hız gerçekten mühtiş denilebilir.

Dostum kaca getirttin?ve nerden getirdin? bu arada hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.