Şimdi Ara

MEMORY STICK SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Dostlar Dave Chicken olayından sonra Memory Stick benim için önem taşımaya başladı. SNES oynamak için kurdum ve çalıştı Ancak Çakma Memory Stick kullandığım için 1-2 yüklemeden sonra corrupted data hatası alıyorum ...

Dolayısı ile bu eskiyi dizi ilzemek için kullanarak yeni bir orj almaya karar verdim...

SONY 8GB MEMORY STICK PRO DUO CARD MS-MT8 => 80 YTL

http://www.hepsiburada.com/sony-8gb-memory-stick-duo-pro-card-ms-mt8/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd71673

SONY 8GB MEMORY STICK PRO DUO CARD MS-MT8G => 112 YTL

http://www.hepsiburada.com/sony-8gb-memory-stick-pro-duo-card-ms-mt8g/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd72940

Bu iki model arası fiyat farkı nerden geliyor anlamadım.. İlki kurtarır mı yoksa az daha verip 2. yi mi alayın ... Yorumlarınızı bekliyorum

Şimsiden Çok saĞolun

• sandisk kullaniyorum oneririm.
  • arkadaşım orjinal dye alacağın çakma sony ye bir ton para verme onun yerine 8 gb bir sandisk al. sandik de çakma olmadığından sana uygun gelen ilk kartı gönül rahatlığıyla alabilirsin. örnek olarak internette 59 liraya bi tane gördüm. yada benim paraçm çok dersen 16 gb mark 2 çakma ms 45 dolara alablirsin. tahtakale taslak elektronik. seçim senin.
  • sahte alma.. çünkü daha yavaş ve çabuk bzuluyor.. o fiyatlara sandisk öneririm..
  • 4 gb sandisk orjinal kutusunda hic acilmamis garantili 40 tl
  • abi 8 gb yok mu?
  • internette bulabilirsin.
  • walla almışkene iisi olsun dedim nasılsa 1 kere alcaz paraya kıydım sony aldım o 110 kağat olandan 8 gb , aynı anda 150 kağıda da 320 gb toshiba taşınabilir hd aldım...

adaletine turup sıkayım ben bu sonynin
  • hocam tek kelimeyle kazıklanmışsın!110 ytl ye 2 tane 8 gb sandisk alabilirdin. sandiskin okuma yazma hızı sony den daha yüksek ve psp için ideali sandisk.ben şu anda 2 adet 4 gb çakma sony ms kullanıyorum. herhangi bir sorun yaşamadım ancak sandisk i kesinlikle tavsiye ederim. neyse artık söyleyecek söz kalmamış. geçmiş olsun.
  • kazık demeyelim , bile bile lades dielim :) 40tl den 8 gb çakma sony nin performansından nefret ettiğim için bu yola girdim... onda dizi izlerim ... corrupted data görmek istemiyorum Chicken r2 sağlam olmalı diye bu yola gittim Sandisk'e gelince katılıyorum ama sony'ye bir şans daha verdim işte bu da patlarsa ps3de almam xboxla yola devam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.