memory stick yuvasi durduk yere bozulmaz.yuzlerce defa uygun sekilde takip cikarsaniz bile bozulmaz ama tirnagi kirik,bozuk kalitesiz ms ler yuvayi bozabilir.
teşekküe ederim
O nasıl takıp çıkardığınada bağlı.Paldur küldür takıp çıkarırsan bozulur elbet
arkadaşlar benim psp slimdeki sıkıntı oyun oynarken kendiliğinden donup, 3-5 sn sonra da tamamen kapanıyor.
sonra yeniden açtığımda hafıza kartını görmüyor. sonradan farkettim ki hafıza kartının giriş kapağına oyun oynarken dokununca içerideki kartın az da olsa yerinden oynamasına ve psp nin kartı görmemesine sebep oluyor.
kartı yerinden çıkarmadan hafifçe oynatınca yeniden görüyor.
aldığım kart büyük ihtimalle orjinal değil çünkü jelatini sağlam silikonlu olanlardan değil, kolay açılabilenlerden.
acaba gerçekten de sıkıntı karttan mı yoksa yazılımsal birşey mi? yada ne?
BU nedir acaba ?
sorun bence karrta da değil çünkü ms oynuyo demişsin. pspnde bence sorun üzgünüm..
yuvanın kapağıyla oynayınca hafıza kartı nasıl yerinden oynar aklım almıyor.
Memory stick yuvası yenilenecek diye tahmin ediyorum. Fazla pahalı bir parça değil. Ebayde 5-6 dolar falan. Ama takabilirmisin bilemiyorum. Ondan önce orjinal bir kartla deneme yapmanı tavsiye ederim. Biz bilemeyiz en iyi sonucu deneyerek göreceksin.
sorun oynadığın oyundanda kaynaklanabilir bazı oyunlar yarısından sonra eksik falan oluyor bendede olmuştu bir oyun yarısı yoktu heralde durup dururken donuyordu ve birkaç saniye sonra psp tamamen kapanıyordu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme