Şimdi Ara

Memory Stick Yuvası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

psp slim sahibiyim ve bu memory stick yuvası konusunda bilgi almak istiyorum.

1. Memory stick yuvası durup dururken kart içinde takılıyken kendi kendine bozulma ihtimali var mıdır ?

2. memory stick i 15-20 kere takıp çıkartma ile memory stick yuvası zarar görür mü ?

3. Esasen Memory Stick Yuvasının Bozulma nedenleri nelerdir ?

AciL bir Sorudur ...

Saygılar.

• memory stick yuvasi durduk yere bozulmaz.yuzlerce defa uygun sekilde takip cikarsaniz bile bozulmaz
    ama tirnagi kirik,bozuk kalitesiz ms ler yuvayi bozabilir.
  • teşekküe ederim
  • O nasıl takıp çıkardığınada bağlı.Paldur küldür takıp çıkarırsan bozulur elbet
  • arkadaşlar benim psp slimdeki sıkıntı oyun oynarken kendiliğinden donup, 3-5 sn sonra da tamamen kapanıyor.

sonra yeniden açtığımda hafıza kartını görmüyor. sonradan farkettim ki hafıza kartının giriş kapağına oyun oynarken dokununca içerideki kartın az da olsa yerinden oynamasına ve psp nin kartı görmemesine sebep oluyor.

kartı yerinden çıkarmadan hafifçe oynatınca yeniden görüyor.

aldığım kart büyük ihtimalle orjinal değil çünkü jelatini sağlam silikonlu olanlardan değil, kolay açılabilenlerden.

acaba gerçekten de sıkıntı karttan mı yoksa yazılımsal birşey mi? yada ne?

BU nedir acaba ?
  • sorun bence karrta da değil çünkü ms oynuyo demişsin. pspnde bence sorun üzgünüm..
  • o karti pspni bozmadan once cope at.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kart mı yapıyor sence ?

yuvanın kapağıyla oynayınca hafıza kartı nasıl yerinden oynar aklım almıyor.
  • Memory stick yuvası yenilenecek diye tahmin ediyorum. Fazla pahalı bir parça değil. Ebayde 5-6 dolar falan. Ama takabilirmisin bilemiyorum. Ondan önce orjinal bir kartla deneme yapmanı tavsiye ederim. Biz bilemeyiz en iyi sonucu deneyerek göreceksin.
  • sorun oynadığın oyundanda kaynaklanabilir bazı oyunlar yarısından sonra eksik falan oluyor bendede olmuştu bir oyun yarısı yoktu heralde durup dururken donuyordu ve birkaç saniye sonra psp tamamen kapanıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.