Şimdi Ara

Memrise uygulamasını uzun süredir kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce kelime öğrenmek için kullanmayı düşünüyorum.Sizin yorumlarınız nelerdir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Memrise Uygulamasının Kullanım Deneyimleri ve Faydaları

Memrise, dil öğrenimi için popüler bir uygulamadır. Kullanıcılar, uygulamanın etkili ve ilgi çekici öğrenme tekniklerini kullanmasıyla övüyor.

Memrise Ücretli mi?

Memrise'ın hem ücretsiz hem de ücretli abonelik seçenekleri mevcuttur. Ücretsiz sürüm, tüm temel özellikleri ve 20'den fazla dili kapsar. Ücretli abonelik ise daha fazla dil, gelişmiş özellikler ve reklamsız bir deneyim sunar.

Memrise Nasıl Bir Uygulama?

Memrise, aralıklı tekrarlar ve oyunlaştırma ilkelerini kullanır. Yeni kelimeler ve ifadeler gösterir ve bunları düzenli aralıklarla tekrar etmeniz istenir. Oyun benzeri arayüzü, öğrenmeyi eğlenceli ve motive edici hale getirir.

Memrise Yorumları ve Deneyimler

Birçok kullanıcı, Memrise'ın dil öğrenme yolculuklarına yardımcı olduğunu bildirir. Uygulamanın kullanıcı dostu arayüzü, kapsamlı içerik kütüphanesi ve etkili öğrenme metodolojisi övülür.

Memrise Fiyatı

Memrise'ın ücretli aboneliği aylık veya yıllık olarak satın alınabilir. Aylık abonelik ücreti yaklaşık olarak 9 ABD dolarıdır, yıllık abonelik ise yaklaşık olarak 70 ABD dolarıdır.

Memrise Ücretsiz Nasıl Kullanılır?

Memrise'ı ücretsiz kullanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Uygulamayı indirip bir hesap oluşturun.
    • Öğrenmek istediğin dili seç.
    • Ücretsiz kurslara göz at ve öğrenmeye başla.

Memrise, dil öğrenme yolculuğuna başlamak veya mevcut becerilerini geliştirmek isteyen herkes için kullanışlı bir uygulamadır. İster yeni bir dil öğrenmek ister mevcut bilgini pekiştirmek iste, Memrise'ın sunacağı bir şeyler mutlaka vardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biraz sıkıcı özellikle 75-80 soruluk testler ama genel olarak oldukça faydalı bir program ezberleme adına
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Sürekli hızlı tekrar diyor ve diğer bölümler kilitli.Bunun sebebi nedir hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: kızgın boğa

Sürekli hızlı tekrar diyor ve diğer bölümler kilitli.Bunun sebebi nedir hocam?
    Ben İnternetten apk pro indirdim Google dan bulabilirsiniz

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Ben Google Play'den indirdim.Uygulama ücretli mi onu merak ediyorum.Yeni indirdim 3, gezegen bitti.Neredeyse 20 kez hızlı tekrar diyor,4.gezegene geçemiyorum ve kilitli hepsi.

• Kesinlikle almanı tavsiye ederim. İnternet üzerinden dil öğrenme olayını baya araştırmış biri olarak söyleyebilirim ki Memrise uygulaması gerek dil eğitimine başladığı kelime/cümleler olsun, gerek tekrar ettirme zorunluluğu olsun ezberlediğiniz kelimeleri uzun süreli hafızaya atmanızı sağlıyor. Ama bütün işi uygulamaya bırakırsanız hiçbir şey öğrenemezsiniz. İşin %75-80'i sizde.

Memrise'ı pro olarak kullanıyorum, yıllık 100 liraya satın aldım. 2 günde bir sigara paketine 12 lira veren biri olarak 100 lirayı dil eğitimim için çok büyük bir mebla olarak görmüyorum. Aynı zamanda Mondly uygulamasına da pro olarak sahibim. Dil öğrenmek istiyorsanız ciddi özveri ve zaman harcamanız gerekiyor. İspanyolca seviyemi bu dediğim kaynaklarla ve kendi öz çalışmamla A1-A2 seviyesine getirdim. Normalde dil kurslarına giderseniz 2-3 ayda bir kur alırsınız fakat bu işi evde yaparsanız daha hızlı ilerleme katedebilirsiniz.

İşin önemli kısmı, dile maruz kalmak(exposing) ve nereden başlayacağını bilmek. Memrise bunu güzel bir biçimde önünüze sunuyor. Gün içinde ne kadar öğrenmek istediğiniz dile maruz kalırsanız o kadar yatkınlık kazanıyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.