Şimdi Ara

Memtest-86 v3.2 (hatalar buldu, garanti kapsamına girer mi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Memtest 86 programıyla ramlerimi test ettim, test 5 "Block move, 64 moves" adlı testte çeşitli adreslerden 50 tane hatalı bit buldu. Garanti kapsamına girer mi acaba bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 1 Mart 2005, 20:38:18 >

• voltaj timing ve mhz değerleri ürünün org. değerrini tutmuyorsa ram sorunludur garantiye girer....
  • voltaj timing ve hızda bir sorun yok, birkaç tane bitte sorun var.
  • anlamadınız demek istediğimi..örneğin raminiz ddr400mhzde 2.5-3-3-7 2.6v ile çalışmayı vadediyor ancak bu mhz.bu timing ve bu voltajda stabil çalışmıyorsa ayıplı maldır.bunu demek istedim..
  • Şimdi denedim bir tane 512MB'da sorun var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

anlamadınız demek istediğimi..örneğin raminiz ddr400mhzde 2.5-3-3-7 2.6v ile çalışmayı vadediyor ancak bu mhz.bu timing ve bu voltajda stabil çalışmıyorsa ayıplı maldır.bunu demek istedim..

Yani bu garanti kapsamında değil? Sağol. Yine de bir sorayım aldığım yere.
  • eğer spesifikasyonlarındaki değerde çalışamıyorsa garani dahilindedir değiştir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabii ki garantiye girer ama isbat etmen lazım
  • 200MHz FSB, 2.5-3-3-8 (default) timing ve 2.6 vdimm ile 50 60 hata veriyordu vdimmi 2.7 yaptım sadece 2 tane hata verdi, şimdi 2.8v ile kullanıyorum hiç hata vermedi. 2.6v ile düzgün çalışması gerekiyordu değil mi? Yoksa bunların default vdimmi değişik mi?
  • evet 2.6 std voltaj ddr 400 ler için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.