Şimdi Ara

Memtest86 Güvenilir program mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki bu memtestte eror vermesine neden olurmu yukarda dedikleriniz ?
    Ve 4gb tek olarak takip test yaptıgımdada eror sonucları verdi.
    + olarak ssd takamdan önce 10gün kadar 0 hata ve sorun ile calıstı .İşin içinden cıkılmıyor.Şimdi bunu geri yollayınca ozaman 2x2 alayım degilmi ?
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    hocam bence tek al 4gb, o gelsin sonra 2*2 leri sat, bitane daha 4 al aynı marka, böylece ileriyede yatırım olur.. hemde uyumsuzluk falan varsa kurtulursun...

4 slot var çünkü 2-2 doldurma onları boşa
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Güzel dedinde 2x4 gb 250tl goturur benden. 2x2gb 50tl eder etmez. 200tl cok. zaten 2sene sonra kasayı toptan satıcam yada kenara koyup yeni toplayacagım için benim için 1sene beni rahat ettirsin yeter.
    Burdaki asıl sorunum 2x2 ve 1tane 4gb modül uyumlu calısırmı ..
    Herhangi birsey olabilir. 2x2 kendi basina 4 kendi basina duzgun calisiyorsa, uyumsuzluk disinda baska birsey olmamali.
    Isin icinden cikilmayacak bir durum yok. Inat etmeyip ya 2x2'leri elinizdekiyle ayni marka 4'e tarfi edeceksiniz ya da elinizdeki 4'u 2x2'lerle ayni yapacaksiniz.
    sendeki 2*2 ler uyumlu olarak yazıyorsa anakart manuelinde, yeni alacağın 4 te uyumlu listesindeyse çalışması lazım..

ama en garantisi aynı marka model ramler kullanmak olur.
  • axiadam kullanıcısına yanıt
    Bir yeri atlıyorsunuz sanırım. 4gb tek basına sureklı mawi ekran verdyor 2x2 sorunsuz. Şasırdgmz nokta 3ram ıde ssd alana kdar 10 15 gun 0 problem ıle kullanyor olmamdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gskil5 ripjaw mıdır nedır ondan alıcaz ozaman gene

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bir yeri atlıyorsunuz sanırım. 4gb tek basına sureklı mawi ekran verdyor 2x2 sorunsuz. Şasırdgmz nokta 3ram ıde ssd alana kdar 10 15 gun 0 problem ıle kullanyor olmamdı.

4'luk bellegin markasi Hi-Level mi?
    Aynen şu sogutvcusu olan

• quote:

Aynen şu sogutvcusu olan

Cok normal o zaman yaptigi.. HI-LEVEL ram alacaginiza gidin OEM alin daha iyi..
    Nalet ettım zaten bırdaha bedava dagtsalar almam

hocam alacağınız ram cl6 falan değilse ki onların fiyatları çok uçuk, cl9 dur elinizdekiler tahmin ediyorum güvenilir markaları tercih edin...

kingstonlara baktım ömür boyu garanti vardı eskiden şimdi 7 seneye düşürmüş.. bunun gibi markalar tercih edin corsair da olabilir..
  • quote:

Güzel dedinde 2x4 gb 250tl goturur benden. 2x2gb 50tl eder etmez. 200tl cok. zaten 2sene sonra kasayı toptan satıcam yada kenara koyup yeni toplayacagım için benim için 1sene beni rahat ettirsin yeter.
    Burdaki asıl sorunum 2x2 ve 1tane 4gb modül uyumlu calısırmı ..

Selam ben olsam 2 tane daha aynasından ikili alırdım ya da o ikiliyi satar 2 tane 4lük alırdım ama cüzdan meselesi tabi. Neden dersen ramdir ne yapsa yeridir böyle farklı boyutlarda sorun çıkartıyor bazen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu kingstonı yurt dısından alsak burda garantiye verebilirmiyiz?
    sanmıyorum hocam, yurtdışından alabilirsin ama ilk aldığında bozuksa patlar elinde, sağlam çıkarsa sonradan kolay kolay bozulmaz.

çok mu var fiyat farkı?
    40 tl oynuyormus degmez. Keske diger parcaları satip yeni kasa yapsaydım.. bu anakarta yeni işlemlemcilerde uyumlu degilir ram al ssd al anakart al yeni pc toplamıs gibi oldum
    şimdi sat komple, fiyat belirle belki istediğin fiyata alan olur belli olmaz bu işler
    benim ramleri sattım 2tane 4gb aldım aynı modelden yarın gelcek
    hadi hayırlısı baya hızlı satış olmuş :) hangi ramleri aldın?
    65werdm 160a aldım. 1600mhz gskıl ripjaws den sattgmın aynsnı yuksegi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.