Evet arkadaşlar benim Kingston 4gb ddr3 1333mhz kingston tek modül ramim var.Bf3 oynarken oyun belirli bir süre sonra kitleniyor.İnternette bi video buldum.Aynısını yapıyor benim bilgisayarda onu koyucam.Ramimi bi kontrol edeyim dedim memtest86 ile.Programı bi açtım.Sağ alt tarafta çizginin altında ddr2 1086 mhz gibi şeyler yazıyor?La dedim acaba benim rami bilgisayarcı çalıp başka rammi takmış?Neyse past 1 yazdı baktım error 0 yazıyor bi 52dk falan oldu hala 0 idi error.Altta hiç kırmızı bişi çıkmadı.Bende kapadım programı.Sonra bilgisayarı kapadım.Rami söktüm baktım Kingston kvr1333d3n9/4g yazıyor.Acaba programmı yanıldı yoksa baya önce götürdüğüm bilgisayarcı pcmin ramini söküp başka rammi takdı yoksa programın acizliğimi anlamadım.Bu arada yeni ekran kartı ve güç kaynagı aldım onları almadan öncede aynısını yapıyordu.Video şu
http://www.youtube.com/watch?v=o-wJ4-eAAWw(Dakika 2:43de başlıyor saymaya sayı bittikten sonra dondugu yerde aynısı oluyr) Sistem: İntel Core 2 Quad Q9400 2,66-2,67Ghz(ocsuz) Corsair Vs 650Watt Güç kaynağı(yeni alındı) Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 256 BİT(Yeni Alındı ocsuz) Samsung 160GB 7200 RPM HARDDİSK 4GB DDR3 1333MHZ RAM ASUS P5G41TM LX 1333MHZ
Eğer sorun ramden kaynaklanıyorsa yeni ram alıcam kingstonuda alalı 1yıl olmadı vatandan almıştım garantisini kaybettim oyüzden yeni bitane alıcam.Ramimi götürüp durumu anlatsam alıp garantiye yollarlarmı ?Yoksa Direk yeni bi rammi alayım?Eğer yeni ram alırsam büyük bi ihtimal corsair marka olucak.Eğer corsair olmassa Kingston Hyper X alsam iyimi olur ?Şimdiden Teşekkürler