Şimdi Ara

Memur mühendis maaşları ile ilgili bir sorum var. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Maxou

hocam verdiginiz tum cevaplar icin cok tesekkur ederim. yurt disini yarin arastiracagim. ayrica uzay muh. kpss ile ilgili şöyle bir tablo buldum bu alım var anlamına geliyor mu ?
    ayrica kadro memur yaziyor. bu duz memur demek mi. yoksa muhendis magasi mi veriyorlar

http://www.kpsstabanpuanlari.net/2017/02/havaclk-ve-uzay-muhendisligi-kpss-taban.html?m=1

ornegin ankarada 93 ile almis ustteki linkte

edit duz memurmus arastirip buldum. oof. off

Turkiye ucak fabrikasi kuracak, THY buyuyor deniyordu ee senin gibilerin kolay is bulmasi lazim,

ayrica ab vatandasligin oldugu halde TR de oniversite okuyarak ne kadar vizyonsuz ve beceriksiz bi adam oldugunu ortaya koydun , ozel sektorde kimse sana is vermez,

halbuki bi AB ulkesinde okusan, egitim bedava, ustune para alican, staj ,dil felan ogrenecektin
    simdi gelmis turkiyede 1000 euro bile etmeyen maasla is arayacagina 5 bin euroyla calisacaktin, hic bir kayginda olmayacakti

Avrupada neden EVET ciktigini simdi anladim

• RichardB kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 16 Ocak 2023; 10:51:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tüm bölüm beceriksiz bi sen akıllısın zaten. referanduma da baglamis konuyu '' akıllı ''. balkondan bana bakan biri var diye konu acan adamin vizyondan bahsetmesi de ilginc

o konus baska bu baska, orda keyfimce trolluk yapna trolluk yaptim burda ciddi konu ve ciddi yaziyorum aradaki farki gordugune eminim ama iste sirf soylediklerim hosuna gitmedi diye elestirdin

yazik ettin kendine, hic olmazssa avrupada MBA YAP, kesinlikle yap ama, buna ragmen MBA yapmayip hala is ararsan gercekten hek ettigini bulmussun derim,

hani optimal sartlari gos onune alark yorum yapiyorum, misal allah korusun belki ailende seni burda kalmani zorunlu kialacak bi durum vardir, ama maddi olarak seni baglayan yok, conku biliyorum ki almanyada univ. bedeva ve apran yoksa devlet para veriyo sana

ona ragmen cok buyuk hata yapip burda okumussun kusura bakma ama kendin ettin kendin buldun

• quote:

hocam verdiginiz tum cevaplar icin cok tesekkur ederim. yurt disini yarin arastiracagim. ayrica uzay muh. kpss ile ilgili şöyle bir tablo buldum bu alım var anlamına geliyor mu ?
    ayrica kadro memur yaziyor. bu duz memur demek mi. yoksa muhendis magasi mi veriyorlar

http://www.kpsstabanpuanlari.net/2017/02/havaclk-ve-uzay-muhendisligi-kpss-taban.html?m=1

ornegin ankarada 93 ile almis ustteki linkte

edit duz memurmus arastirip buldum. oof. off

kardeşim kamuda çalışıyorum makina mühendisiyim. bilgi almak istediğin bir şey olursa mesaj at bildiğim kadarıyla cevaplarım.

• borasyi pek etkileyecek bir haber degil, zira millet alistik ve goze aldi

ama bunu dusurme amacli kullanabilirler

Zarrab davasında ABD'de hüküm giyen Hakan Atilla: Hükûmetle ilgili soruları başka raunda saklamış olabilirler

“Halbank’ın ABD'deki temyiz davası için iyimser değilim...”

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.