Şimdi Ara

Mena Serverında Oynayanlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
1
Favori
28.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • charının adı neydi :P bitirdim globalleri ya
  • Oyundan değil forumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 8 Mayıs 2011; 0:35:38 >
  • Can sıkıntısından

Mena Serverında Oynayanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Can sıkıntısından

Mena Serverında Oynayanlar

Yok mu yardım edecek biri bana ?

• Acaba guilde gelmek istersek kimle konuşuyoruz
  • Buraya yazıyorsun nickini, ilk gören pm atar sana
  • group186503@groupsim.com bölümümüzün msn grubudur, tabiki oyun için chat önceliklidir ama oyuna giremeyen (ben gibi) arkadaşlar burada takılabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wugott

Acaba guilde gelmek istersek kimle konuşuyoruz

şu an oyundayım. Avrilavigne'ye pm atarsan guilde alırım yada nickini yaz buraya.
  • Arkadaşlar 4 tane char açtım mena'da dün.
    20 lvl hepsi, guilde alabilirmisiniz? sbot war kasıyorum sürekli
    iletişim: splatt_mert@hotmail.com
  • Beyler Başlıyorum akşam Menaya 300 Silk + 100mle Arkadaşlık ortamı Olmadan bu oyun Cıdden Sıkıyo Benıde alırsanız Guilde Sonunda kadar Kasıcam

Kısacası Benide Alın Ortama
  • Dead_AnqeL NuMBeR1TuRKs bunlarda ben dün başladım bklm ne olacak
  • @Snekz23

Almazmıyız Akşama doğru konu altından nickini bırak ulaşırız sana.

@uLeN

• quote:

@Snekz23

Almazmıyız Akşama doğru konu altından nickini bırak ulaşırız sana.

@uLeN

Tam1Wizard 10dk Once açtım 5 lw oldu 1m var ıçınde saat problemınden alamadım bugun sılkle goldu Yarın alcam Haber bekliyorum
  • benide unutmayın
  • Herkes gelsin
  • Elysiumdaki oyuncular, hotana dizilmiş oturuyorlar, karşılarında egpty novalı charlar, novalılar, sunlular, birbirleriyle savaşıyorlar, yiyişiyorlar, dolaşıyorlar. O elysium guildindeki oyuncular düşünüyorlar 'benim de novam olsa, benimde bir sun'im olsa , ben de yiyişsem diyor. 'bize neden bakmıyorlar' diyor, 'bizde niye yok' diyorlar...
  • quote:

Elysiumdaki oyuncular, hotana dizilmiş oturuyorlar, karşılarında egpty novalı charlar, novalılar, sunlular, birbirleriyle savaşıyorlar, yiyişiyorlar, dolaşıyorlar. O elysium guildindeki oyuncular düşünüyorlar 'benim de novam olsa, benimde bir sun'im olsa , ben de yiyişsem diyor. 'bize neden bakmıyorlar' diyor, 'bizde niye yok' diyorlar...

• quote:

Elysiumdaki oyuncular, hotana dizilmiş oturuyorlar, karşılarında egpty novalı charlar, novalılar, sunlular, birbirleriyle savaşıyorlar, yiyişiyorlar, dolaşıyorlar. O elysium guildindeki oyuncular düşünüyorlar 'benim de novam olsa, benimde bir sun'im olsa , ben de yiyişsem diyor. 'bize neden bakmıyorlar' diyor, 'bizde niye yok' diyorlar...

önder git yat uyu. uykun gelmiş

abi bu bladerin çektiği nedir. aynı anda 3 kişi dalıyor yav. ben teke tek dalmak istiyorum

• quote:

Içip içip oynama şu oyunu yav
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.