Şimdi Ara

Mena Serverında Oynayanlar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
1
Favori
28.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IO

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
    Elysiumdaki oyuncular, hotana dizilmiş oturuyorlar, karşılarında egpty novalı charlar, novalılar, sunlular, birbirleriyle savaşıyorlar, yiyişiyorlar, dolaşıyorlar. O elysium guildindeki oyuncular düşünüyorlar 'benim de novam olsa, benimde bir sun'im olsa , ben de yiyişsem diyor. 'bize neden bakmıyorlar' diyor, 'bizde niye yok' diyorlar...

Içip içip oynama şu oyunu yav

Alıntıları Göster
    Evet Beyler Oyna Başladım hatta 12lw Oldm Sp kasıyorum farm 120m çektim pazarda 30 lwda Plus cekıcem Bırbırımıze Destek Olalım muhabbet Olsun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Snekz23

Evet Beyler Oyna Başladım hatta 12lw Oldm Sp kasıyorum farm 120m çektim pazarda 30 lwda Plus cekıcem Bırbırımıze Destek Olalım muhabbet Olsun yani

Birazdan oyuna girer sana pm atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WlcmToMyWrld

quote:

Birazdan oyuna girer sana pm atarım

Alıntıları Göster
    Özledim fena oyunu pöf.. Şu sınavımı atlatayım, 12 saat okulda kalıyorum haftaiçin hergün. İndiriyorum şimdi ibotun hala sürümü varsa sohbete gelirim en azından

• quote:

Özledim fena oyunu pöf.. Şu sınavımı atlatayım, 12 saat okulda kalıyorum haftaiçin hergün. İndiriyorum şimdi ibotun hala sürümü varsa sohbete gelirim en azından

Alıntıları Göster
    bende Dead_AnqeL banada ulaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: uLeN

bende Dead_AnqeL banada ulaşın

Alıntıları Göster
    Tam1Wizard Nıckım Full Onlinem

Taxi Yokya Kasacak babayığıt Yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snekz23 -- 13 Mayıs 2011; 20:18:26 >

• quote:

Tam1Wizard Nıckım Full Onlinem

Taxi Yokya Kasacak babayığıt Yokmu ?

Alıntıları Göster
    Elimde Apolloda 110 rogue cleric 99 bow 95 wizard bard 72 cleric 1.2m spli 69 cleric 1.6m spli char bulunmakta.Menada charla takas olur veya satılıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

2 düzenli buildim olsa neysede xbow dagger warlock gidiyorum yani daha fazla sp lazım ondan ilk bi 200 k sp lazımdı

Alıntıları Göster
    mena mjolnir ben bu arada ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Elimde Apolloda 110 rogue cleric 99 bow 95 wizard bard 72 cleric 1.2m spli 69 cleric 1.6m spli char bulunmakta.Menada charla takas olur veya satılıktır.

ID PW verde bi bakak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zena

quote:

ID PW verde bi bakak

• quote:

Orijinalden alıntı: ZGSRĞL

quote:

quote:

ID PW verde bi bakak

Alıntıları Göster
    Ya yardım edin 1.5 gb legend 7 indirdim v295 çıktı patch i indirdik 298 i 300 e güncelliyormuş omg dedim nolyoruz. 295i nasıl 298 e güncelleyeceğiz ??

• quote:

Ya yardım edin 1.5 gb legend 7 indirdim v295 çıktı patch i indirdik 298 i 300 e güncelliyormuş omg dedim nolyoruz. 295i nasıl 298 e güncelleyeceğiz ??

Alıntıları Göster
    Şuan şırnak cizre ilçesindeyim. Acil olarak geldim bir kaç problemden dolayı fevzi sana yazamadım acil çıktım çünkü.. bir kaç gün sürebilir belki haftalarca haydi görüşürüz millet arada bakarım dhye..
  • quote:

http://www.gizlikapi.org/silkroad-genel-konular/77403-legend-7-client-1298-yamasi-manuel-olarak-kurulum.html

bana da bi arkadaş yardımcı olmuştu.
    buyur burdan indirebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Şuan şırnak cizre ilçesindeyim. Acil olarak geldim bir kaç problemden dolayı fevzi sana yazamadım acil çıktım çünkü.. bir kaç gün sürebilir belki haftalarca haydi görüşürüz millet arada bakarım dhye..

Hayırdır inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder AYDIN

Elysiumdaki oyuncular, hotana dizilmiş oturuyorlar, karşılarında egpty novalı charlar, novalılar, sunlular, birbirleriyle savaşıyorlar, yiyişiyorlar, dolaşıyorlar. O elysium guildindeki oyuncular düşünüyorlar 'benim de novam olsa, benimde bir sun'im olsa , ben de yiyişsem diyor. 'bize neden bakmıyorlar' diyor, 'bizde niye yok' diyorlar...

Alıntıları Göster
    Gençler bi toplaşalımda şu serenesi bi keselim ya.Tek başıma sokamadım bug'a

• quote:

Orijinalden alıntı: murderuo

Benimki de alsın biraz lv hallediverelim. Bensizde yapamazsınız bir şeyi ha
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murderuo

Benimki de alsın biraz lv hallediverelim. Bensizde yapamazsınız bir şeyi ha

Alıntıları Göster
    Dün akşam dc yediğimden beri net yoktu yeni geldi, bide ne görim oyuna girmiyor girişte problem var

• quote:

Orijinalden alıntı: WlcmToMyWrld

Dün akşam dc yediğimden beri net yoktu yeni geldi, bide ne görim oyuna girmiyor girişte problem var

Alıntıları Göster

Rev6dan yapılıyor hoşuma gitti bu

• quote:

Rev6dan yapılıyor hoşuma gitti bu

Alıntıları Göster
    Beyler kimse yok mu online oyunda guilde alın beni :D 92 lv nuker pm GenghisKhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood Mac -- 18 Mayıs 2011; 20:48:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood Mac

Beyler kimse yok mu online oyunda guilde alın beni :D 92 lv nuker pm GenghisKhan

Alıntıları Göster
    Multiclientin varsa gel benimkine gir de al
  • quote:

Multiclientin varsa gel benimkine gir de al

Alıntıları Göster
    Multiclient var :D :D
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.