Bildirim
Mena Serverında Oynayanlar (7. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK
quote:
Orijinalden alıntı: _MetalGirL_
Beyler Bende Menadayım Yeni Başladım Arkadaşların Guild Ortamı Varı Oraya Girdim.
Herneyse Benim Sormak İstediğim Bu Değil :)
Koleksiyondan Alınana Sunlar Satılıyormu Bu Bilgi Lazım Yardımcı Olursanız Sevinirim
hayır.
Koleksiyondan Alınana Sunlar Satıla Biliyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 20 Şubat 2011; 14:38:57 >
-
-
-
quote:
quote:
quote:
Beyler Bende Menadayım Yeni Başladım Arkadaşların Guild Ortamı Varı Oraya Girdim.
Koleksiyondan Alınana Sunlar Satılıyormu Bu Bilgi Lazım Yardımcı Olursanız Sevinirim
hayır.
koleksiyon derken takvimi kastettiğini sanmıştım. Koleksiyon dediğin forgetten world kitapları mı ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
hayır.
koleksiyon derken takvimi kastettiğini sanmıştım. Koleksiyon dediğin forgetten world kitapları mı ?
Evet Onu Kastetmiştim Neyse Bana Bir Zararı Dokunmadı Zaten
-
Guildin ismini yanlış yazmış olsan bile beni sevdigini bilmek guzel duygu kardeşim :D
http://img46.imageshack.us/i/sutratis.jpg/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithatcan -- 24 Şubat 2011; 23:13:55 > -
-
-
-
-
-
Up.
Pek tutulacağını düşünmeyerek açtım msn grubunu. Oyunla ilgili sorun vs olduğunda ilk elden vb amaçlı.
group186503@groupsim.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 1 Mart 2011; 19:43:16 > -
-
-
70+ Char arıyordun hayırdır.
Edit :D Yeni görebildim ss i. Hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 14 Mart 2011; 18:18:08 > -
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X