Bildirim
Mena Serverında Oynayanlar (8. sayfa)
Under Armour UA Charged Commit TR 4 Antrenman AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXKF5XK
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
yeni sro baslıcam
ben yeniyim server mena guıld varmı
7/24 acık online oluyorum
warrior/cleric olcak
oyun indiyor bırazdan % 95
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burgerkral -- 15 Mart 2011; 15:12:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Burgerkral
yeni sro baslıcam
ben yeniyim server mena guıld varmı
7/24 acık online oluyorum
warrior/cleric olcak
oyun indiyor bırazdan % 95
Eğer 7/24 olacaksan ve sürekli kasarım diyorsan alırız. -
ulen charın gizli sorusunun cevabını unuttuk. silkroad bug reporttan charın bana ait olduğu ile ilgili gerekli bilgileri versem bana gizli sorunun cevabını yollarlarmı ?
birde bug reportta türkçe yazsak bir sorun olurmu -
bende 10 levelim arkadaşlar yer varmı ? level sorun değil bot alırım gerekirse -
quote:
Orijinalden alıntı: Eoudoxias
ulen charın gizli sorusunun cevabını unuttuk. silkroad bug reporttan charın bana ait olduğu ile ilgili gerekli bilgileri versem bana gizli sorunun cevabını yollarlarmı ?
birde bug reportta türkçe yazsak bir sorun olurmu
Geçmiş Olsun Diyelim :)
Bence Joymax Böyle Bişey Yapmaz Sanmıyorum. Taklacına Elveda Deme Zamanı Geldi Galiba
[Yukardaki Yazı Kesin Bilgiler Değil Tamamen Şahsi Görüş İçermektedir]
-
Arkadaşlar, 7/24 bard arayan var mı partisine? 26 lv'im, 7/24 partisine bard arayan varsa geleyim; 105'e gidelim. Poseidonda tek build bard ile 107 yolundayım ama şu an cave molası :) -
quote:
Orijinalden alıntı: _MetalGirL_
quote:
Bence Joymax Böyle Bişey Yapmaz Sanmıyorum. Taklacına Elveda Deme Zamanı Geldi Galiba
öle dime. ben ona ne kadar emek verdim
şaka bir yana hani bulamasamda sorun değil. charı satma gibi bir niyetim yok. zaten zevkine oynamasam blader açmazdım
yani char ya soyulana yada banlanana kadar benimle.
ama bu hafta içinde bir bug reporttan yolliyim. üyelik aldığım bilgisayarın mac adresini bile veririm. hiç sorun değil
-
quote:
quote:
quote:
şaka bir yana hani bulamasamda sorun değil. charı satma gibi bir niyetim yok. zaten zevkine oynamasam blader açmazdım
ama bu hafta içinde bir bug reporttan yolliyim. üyelik aldığım bilgisayarın mac adresini bile veririm. hiç sorun değil
İnş Verirler Bilgilerini :)
Kaç Kere LTP'ne Girdim 1-2 Günde 1Lv Atlıyorsun Anlaşılıyor Öylesine Oynadığın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 19 Mart 2011; 23:38:52 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
İnş Verirler Bilgilerini :)
Kaç Kere LTP'ne Girdim 1-2 Günde 1Lv Atlıyorsun Anlaşılıyor Öylesine Oynadığın
devamlı download yapıyorum. ee download yapınca pc 7/24 açık kalıyor. bende oyunu clientless moda alıp sokuyorum oyuna. oda orada kasıyor. 1 hafta içinde lvl up olucam gene. 51 % 41 şu anda.sp kasıyorum 15.628 sp var. 52 ye kadar ne olursa
110 lvl olalım da zevkini alalım yav. kale savaşları, pvpler, hunter-thieflik vs vs
-
Gizli Yanıtımı Unuttun
Yazık Oldu Emeklerine Mustafa Bu Arada Sen 110 olacan biz görecekmiyiz acep
-
mena serverında int bow satılır 64+ :D -
Beni arasına alacak kimse yok mu? 30 lv oluyorum birazdan
Partilerinizin 7/24 bard'ı olmaya adayım. -
birinizde mutlu edici birşey söyleyin be.
ulen silkroad bir şifre sadece gizli sorumu ile değişir. allah belanı versin. herşeyi geliştirtin bir bunu geliştirmedin.
ahmet, bugun iddiaa oynucam, tutarsa onun bir miktarı ile gene iddiaa oynucam oda tutarsa alıcam premi,petimi,angel dressimi alacam leveli alacam leveli seni bile geçicem
erinç sen ne zaman 64 oldun la, bir ara isyan ediyordun char lvl atlamıyor diye
-
quote:
birinizde mutlu edici birşey söyleyin be.
ulen silkroad bir şifre sadece gizli sorumu ile değişir. allah belanı versin. herşeyi geliştirtin bir bunu geliştirmedin.
ahmet, bugun iddiaa oynucam, tutarsa onun bir miktarı ile gene iddiaa oynucam oda tutarsa alıcam premi,petimi,angel dressimi alacam leveli alacam leveli seni bile geçicem
erinç sen ne zaman 64 oldun la, bir ara isyan ediyordun char lvl atlamıyor diye
plus çekti o bi ara :D bırakdı şimdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK
mena serverında int bow satılır 64+ :D
Nick ne ne kaça satıyorsun ? Pm atar mısın AFK -
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
Beni arasına alacak kimse yok mu? 30 lv oluyorum birazdan
Partilerinizin 7/24 bard'ı olmaya adayım.
Sanırım 80+ partiden başka parti yok
8 char açıp gel partini kur, oh ne güzel olur valla.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X