Bildirim
MENTEŞE KISMI KIRILDI!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum aynı sıkıntı bende de oldu.Ne yaptınız halledebildiz mi?Garanti kapsamına aldılar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ne yaptınız acaba?
Sanırım bu Asus'un genel arızası bir arkadaşımın garantisi devam eden laptop'unda buna benzer bir sorun olmuştu geçen hafta servise verdi garanti kapsamında onardılar. Ve arkadaşa servisten "kapağı kapatırken tam üst ortadan tutup kapatın yanlardan tutup kapatmayın" demişler, garantiye götürmeden önce baktım ekranın kenarlarındaki çerçevenin kalınlığı yakaşık 1 mm kadar çok zayıf. -
Hocam pc metal ama çerçeveleri plastiğe tutturmuşlar.Bende buna şaştım.İnşallah bizede garanti kapsamında derler.Acaba arkadaşınız içindeki pc içindeki bilgileri ne yapmış?Servis formatlanmış mı?
Bilmiyorum sorma şansım yok yurt dışına gitti. Sanırım bir şey yapmamışlar, öyle bir şey olsa idi söylerdi, zaten yazılım ile bir ilgisi yok ki sorun mekanik ama servise verirken sorup formatlanmasın diye uyarabilirsin. -
Tuzlada Pozitif BİLGİSAYAR bu tip arızaları tamir edebiliyor, Makul fiyata,
Ben de daha önce yaptırmıstım, Düzgün firmadır.
Tel il irtibat kurabilirsiniz 216 446 57 77
Yeri burası
POZiTiF -BLGSAYAR TIKLAYIN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 17 Temmuz 2016; 10:52:07 > -
Ben bugün öğlen Üsküdardaki servise elimle teslim ettim.Menteşe,statik elektrik,touchpadte boşluk ve kalavyede bazı takılma sorunlarının olduğunu belirttim.Statik elektriğin topraklama olmayan prizlerde olduğunu söyledi.Ardından sadece klavye tarafında mı olduğunu sordu.Bende hayır ekran kapkapağınyani tüm metal aksamda olduğunu belirttim.Ardından kağıda yazdı.Menteşe konusunda 4 aydır kıyıp açamadığım(ekran kırılmasından ve sorunun büyümesinden korktuğum için)ekranı zorla açtı.İçim gitti tabi Sordum.Garanti kapsamında mı diye.Arkadaşlar ona bakarlar.Sorun büyüklüğü,ezilme,kırılma darbe vs.ona Gore karar verirler dedi.1 hafta içinde yapılabileceğini söyledi.Artik 1 hafta bekleyecez.Sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım.İyi forumlar
apron yapıştıcıyla iyi iş çıkart -
laptop çalışıyorsa sorun yok demektır boşwerın derım -
Bana da bugün mesaj geldi.Ürününüzün bakımı tamamlanmıştır.Hafta içi gelip alabilirsiniz diye.İki günde baya da hızlı yapmışlar.Sanırım
garanti dahilinde oldu.Mutluyum
Dostlar bugün laptopu aldım.Ekran kasasını komple değiştirmişler.Menteşe yapılmış.Touchpadteki boşluğu da yapmışlar.Komple bakımı yapılmış.Statik elektrik için sorun bulunamadı demişler.Baya cihaz iyi olmuş.Hepsi ücretsiz yapılmış.Asusa teşekkür ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X