bende balkonda denemiştim.. kola lite değildi fos çıktı lite kolada şeker olmuyormus o yüzden mentosla tepkimeye giriorms
quote:Orjinalden alıntı: BarışNet bende balkonda denemiştim.. kola lite değildi fos çıktı lite kolada şeker olmuyormus o yüzden mentosla tepkimeye giriorms ne Lite'si DS lite mi light olmasın
quote:Orjinalden alıntı: QamiQaze ohaaaa. nuri alço gazosundan bile daha tehlikeli bu farklı bi bakış açısı
quote:Orjinalden alıntı: isperih quote:Orjinalden alıntı: adriano123 dayi agizdan degilde arkadan cikarmis
quote:Orjinalden alıntı: LordOfEldorado Lütfen evde denemeyin [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=lFf-kW1E0Tc&eurl= ] dostum senin zorun ne he
Mentosu yut 5-6 tane 15sn sonra kolayı dik yarm litreye yakın iç ve ağzını filan sımsıkı kapat..O çıkacak bi yer bulur merak etme
Mentosu agzina at ama yutma bol miktarda diet kola ile birlikte yut (hap yutar gibi) Ölmezsen haber ver bende deniycem
quote:Orjinalden alıntı: killsomething quote:Orjinalden alıntı: BarışNet bende balkonda denemiştim.. kola lite değildi fos çıktı lite kolada şeker olmuyormus o yüzden mentosla tepkimeye giriorms ne Lite'si DS lite mi light olmasın evet light pardoon
Geçen sene bende içtim bişey olmadı Aynı anda içmeme rağmen.İnanmayanlara videom < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vLkN! -- 7 Şubat 2008; 19:29:37 >
İçtiğin kola Light ise olurdu ama Light içmedin galiba . Dün imzamda videosu vardı bugün değiştirdim imzamı değiştirmeseydim izletirdim hatta bulabilirim 2 Dkda