< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Menzil Seyh'inin Azraili Dovmesi (2. sayfa)
-
-
Horus un anadolu versiyonu :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?v=LT-oY1esXzo&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam guzel konusmus. Ulan peygamberler yakinlarini kurtaramamis. Bu seyhler sihlar hocalar milleti cehennemden kurtariyor... Sorun bunlarda degil, bunlara inanan gerizekalilarda
-
Azraili dövmek nedir ya? Komik geliyor ama adamlar ayrı bir dünyada yaşıyor.
-
Azrail buna benziyorsa eğer tv açık kalmıştır.
-
binde birini biz söylesek dinsiz ilan eder , linç ederler.
cehaleti , küçük esnaf çakallığını , bilmesek bize islamiyet diye yedirecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 6 Kasım 2021; 21:31:38 > -
Şunların arkasından giden ciddi bir kitle var
İnanılmaz ama gerçek
Diyanet bir cevap verebilir mi , veremez. Neden ? Büzük yetmez, sonra diyanet başkanı bir bakmış görevden alınıp Mercedesi geri vermiş.
Buna inanan binlercesi var. Hatta bundan daha uçuk şeylerde var. Ölümüne inanıyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zamanında fetönün yanında olan güruh şimdi de bunların yanındadır. hiç sekmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 6 Kasım 2021; 10:45:8 > -
valla boş gözlerle baktım ekrana bunlara inanan insanlara şaşıyorum.ilginç..
-
O altyazı ne ya ? Tövbe haşa Allah emekliliğe ayrılmış yazmışlar. Bunlar ne içiyor böyle ? Bunların şeyhini şıhını tarikatını derhal kapatmaları lazım. Resmen şirk lan bu. En ateisti böyle şirk koşamaz.
Sepeti savrulmuş, sepetteki ruhlar özgür kalmış hahahaha
Bu adamın söylediklerinin doğru olup olmadığı ne malum? Ne olursa olsun, iftiralara inanmamak gerekiyor. Sırf sizin hoşunuza gidiyor diye birinin attığı iftirayı gerçek gibi kabul ediyorsanız, siz de iftiranın ortağısınız demektir.
Ben bu adamın katıldığı Hilal TV'den bile şüphelendim.
Videonun tam hali:
-
Konuşan adamı iyi tanıyorum, Şeytanın Türkiye şubedisidir kendileri..
Ayrıca videoda Menzil şeyhi diye bir ibare yok, nerden yazdınız anlamadım.
-
Allaha şirk koşmanın alası. Azrail can almış, adam benden habersiz nasıl can alırsın demiş :)
-
Bu olay doğru mu bilmem ama bu adama işlerinin açılması, sınav kazanmak isteyen hatta uyuşturucuya başlamış oğlunun kurtulması için dua isteyenler gidiyor. Bizzat çevremde var. Bunların hepsi şirktir. Şirk ise Allah'ın affetmediği tek günahtır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 6 Kasım 2021; 21:51:0 > -
-
Bu gibi tarikatları takva filmi anlatıyor efsane bir film.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X