Bildirim
Mep kodu Deneme sayısının 0 kalması...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ocg
Yurtdısında gelen BB telefonumumda karsılastıgım durum... Turkcell hattımı taktıgım an kalan mep kodu deneme sayısı 0 ve suan ne yapabilecegimi bilmiyorum... yardımlarınız lütfen...
geçmiş olsun cihazı amerika'ya rim'e yollamalısın. onlar açacaklar tekrar başka yolu yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: 9700
quote:
Orijinalden alıntı: ocg
Yurtdısında gelen BB telefonumumda karsılastıgım durum... Turkcell hattımı taktıgım an kalan mep kodu deneme sayısı 0 ve suan ne yapabilecegimi bilmiyorum... yardımlarınız lütfen...
geçmiş olsun cihazı amerika'ya rim'e yollamalısın. onlar açacaklar tekrar başka yolu yok.
Ne amerikası ne yollaması?
Ufak yazılımlarla tekrar 10 yapabiliyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wiwaxiaa
Ne amerikası ne yollaması?
Ufak yazılımlarla tekrar 10 yapabiliyorsunuz.
O ufak yazılımları söylede yapsınlar o zaman. -
yapaman elden çıkart cıhazı -
merhaba mep kodu 0 kalan cıhazları dunya uzerınde sadece dm3 team adı werılen grup yapar bunun dısında ben yaparım dıyene ınanmayın -
aynı durum vbaşıma geldi. Servis harici çözüm yok. Ücreti KVKda 40 tl. 2 haftada geldi telefon
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X