Şimdi Ara

Meraba beyler benle yeni bi sw'ye başlıcak varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şöyle güzel bir sw bulunda hep beraber başlıyalım Türk klanı kuralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rap3you -- 4 Ağustos 2013; 14:17:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rap3you

Beyler şöyle güzel bir sw bulunda hep beraber başlıyalım Türk klanı kuralım

yaklaşık 26 Türk takılıyoruz biz yarın bi server açılacakmış oraya bakcaz, istersen gelirsin
  • Witchblade* W kullanıcısına yanıt
    hangi client
  • interlude
  • Hangi serverdan bahsediyorsunuz?http://www.l2avengers.com/site/?ckattempt=1 Eğer buraysa bence zamanınızı kaybetmeyin bizde başlıyacaktık girdik ilk 30dakika içinde hersey iyiydi,Ondan sonra Yunan bir Arkadas dedi Madem Donate AIO var simdi oraya ddos aticam ve dediğinide yaptı ::D Serverda ddos koruması olarak sadece Firewall bulunmakta,Proxy IP nedir onu bilmiyen brazil vatandaşları..Ben çıktım eminim yakında herkez çıkar çünkü önüne gelen çok rahat ddos attack yaparak item alir.
    www.enrya-world.pro Burasi aciliyor sonunda Güzel değişiklikler oldu Java ama OFF Server bulana kadar ben burada takilicam benim elemanlarla.

• aynen bugün saat 6da enrya-world açılacak. tekrar fail olmazsa oynanılabilir güzel bi server, ilgililer varsa oyunda pm atarsınız "Witchblade
  • Witchblade* W kullanıcısına yanıt
    Beyler Ben blaze başladım oynıyan varmı??
  • quote:

Benden sana tavsiye başlama,nedeni ise O server bir numaralı CORRUPTED server ve her ay Wipe atiliyor. Java Mid rate serverlarini oynamamanda fayda var.Özellikle bu server bir LT Serveri ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SiD~ -- 5 Ağustos 2013; 15:53:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SiD~

quote:

Benden sana tavsiye başlama,nedeni ise O server bir numaralı CORRUPTED server ve her ay Wipe atiliyor. Java Mid rate serverlarini oynamamanda fayda var.Özellikle bu server bir LT Serveri ise

Kardeşim facebook kullanıyomusun<script>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rap3you -- 5 Ağustos 2013; 15:58:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~SiD~

quote:

Kardeşim facebook kullanıyomusun<script>

Skype veya ts3 Kullanıyorum daha çok Yabancı arkadaşlarla iletişim için Kısacası Facebookla pek aram yok..Bu arada Enryadan çıktık L2 OFF Files olan bir rus serverina başladım gelmek istiyen deniyebilir.
    http://playorbis.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SiD~ -- 7 Ağustos 2013; 19:03:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.