Şimdi Ara

meraba lütfen yardım edin çok acil......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba ben bu soruyu daha öncede sormuştum cevap geldi ama sorun giderilemedi.Bilgisayarımda video izleyemiyorum ses görüntüden çok sonra gelio ve görüntüde çok yavaş, kare kare ilerliyo.Sorun "Çoklu ortam video denetleyicisi ve Çoklu ortam denetleyicisi"nde yani aygıt yöneticisinde bunlar yüklenmemiş diyor. Ayrıca bilgisayarımda bi tv kartı var.Sorun bilgisayara format attıktan sonra meydana geldi.Format attıktan sonra Tv kartının driverları silindi acaba sorunun nedeni bu olabilirmi lütfen yardım edin. abartısız 2 aydır,gece gündüz bu sorunla uğraşıyorum ama hala sonuç alamadım..Anakartımı güncelleştirsem acaba olurmu??Şimdiden teşekkürler...

• Çoklu ortam video denetleyicisi veya çoklu ortam denetleyicisinin driverlarının yüklü olmaması sadece TV kartı ile ilgilidir böyle bir soruna neden olmaz.
    Oynatıcı olarak hangi programı / programları kullandın? Farklı birkaç programda denedin mi?
  • ayarlarından overlay seçeneğine gel
  • anakarti veya baska hehangi bir seyi yenilemene gerek yok. Senin sorunun yazilimla ilgili cunku onceden calisiyormus ve formattan sonra sorun baslamis.

Buyuk ihtimalle senin ayarlarinda izlemek istedigin film dosyalarini oynatan program olarak tv kartiyla gelen bir oynatici secilmistir. Tv karti suruculerini yeniden yuklemeyi deneyebilirsin.

Ayrica Windows media player i yeniden yuklemeyi denedin mi? Bunu bir dene. Bence WMP sana soracaktir hangi programlarda varsayilan oynatici olarak kullanmak istiyorsun diye.

Ama herhangi birsey yuklemeden once sorunun nereden kaynaklandigini anlamak icin bir de herhangi bir film dosyasini farkli programlarla calistirmayi dene. Bunun icin programi ac film dosyasini programin ustunu surukle ve birak. WMP la dene bir. Baska bir player da olabilir sende su an. Creative media center falan olabilir veya power dvd.
  • aslında şu anda download sitelerinde indirilebilen bütün programları kullandım ama bi türlü olmuyoo
  • Önce TV kartının driverlarını yeniden yükle,daha sonra da Tv kartının işletim sistemine uygun olan yazılımını yükle.
  • tamam da ben tv kartımın ne marka olduunu bilmiyorm yani kasa açtıımda tv kartının üstünde philips yazıyodu ve aygıt yöneticisinde yazmıyo....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tv kartından önce ekran kartını kontrol etmeni tavsiye ederim. bahsettiğin sorunlar daha çok ekran kartının driverının yüklü olmadığını gösteriyor.
  • tv kartımın ne olduunu buldum askey cph050 ama bi türlü driverini indiremedim nerden indirebilirim acaba google da aradım pek yardımcı olmadı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Almightysmiter

tv kartımın ne olduunu buldum askey cph050 ama bi türlü driverini indiremedim nerden indirebilirim acaba google da aradım pek yardımcı olmadı ...

www.driverguide.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.